Ερωτικές εξισώσεις 2007

22.12.2006
Εντοπίσαμε την Άση Μπήλιου σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας της εκπομπής-έκπληξης «StarsSystem» και μας μίλησε για τις εξελίξεις στα ερωτικά όλων των ζωδίων για το 2007, για τις συναστρίες επώνυμων ζευγαριών και φυσικά για την εκπομπή της, που αποτελεί καινοτομία στη μικρή οθόνη.

Φέτος σας βλέπουμε με το «Stars System», μια εκπομπή όχι και τόσο συνηθισμένη για τα τηλεοπτικά πράγματα

«Έχουν ξαναπαρουσιαστεί εκπομπές καθαρά αστρολογικές. Έχει ξαναγίνει η προσπάθεια στο παρελθόν από τον κ. Λεφάκη και την κ. Ντάκου. Δεν ήταν όμως η δομή αυτών των εκπομπών ίδια με αυτό που κάνουμε φέτος στο Mega. Το Stars System θα το χαρακτήριζα περισσότερο ένα αστρολογικό μαγκαζίνο. Φανταστείτε δηλαδή την τηλεοπτική εκδοχή του περιοδικού Astra & Όραμα. Αυτό είναι η φετινή εκπομπή που θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό ξεκίνημα πολύ φρέσκο για την ελληνική τηλεόραση».

Πώς προέκυψε η ιδέα της εκπομπής;

«Η ιδέα ήταν δική μου. Με κάποιον τρόπο ωρίμασε μέσα μου τα τελευταία δύο χρόνια, δεν το είχα σκεφτεί όμως από πριν. Εξάλλου, δεν μπήκα στην τηλεόραση για να κάνω τη δική μου εκπομπή. Στην τηλεόραση μπήκα τελείως από σπόντα επειδή είχε φύγει η κ. Πέτα από το τότε πρωινό του Φώτη και της Μαρίας και πέρασα κανονικά από casting αστρολόγων που με επέλεξαν κι έτσι ξεκίνησα Πού να φανταζόμουν τότε για δική μου εκπομπή».

Από μικρή σάς ενδιέφερε να ασχοληθείτε με τα άστρα;

«Ένα από τα πρώτα δώρα που έλαβα στη ζωή μου ήταν το ζώδιό μου, που είναι Τοξότης, και μου το είχε κάνει δώρο η θεία μου. Πρέπει να ήμουν 2 χρονών. Η αστρολογία όχι, δεν προέκυψε από το δημοτικό. Μου άρεσε η αστρολογία, με εξίταρε, γιατί μου άρεσε πολύ να διαβάζω. Είχα κάνει μάλιστα στο σχολείο και κλαμπ Τοξοτών! Στα 18 μου άρχισα να διαβάζω πιο συστηματικά και έπεσα με τα μούτρα. Επαγγελματικά άρχισα να ασχολούμαι μάλλον αργά, αφού αρχικά ασχολήθηκα με διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις».

Ποιος είναι ο στόχος της εκπομπής;

«Πρωταρχικός στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τον τηλεθεατή και να καταρρίψουμε μύθους που αφορούν την αστρολογία. Να σταματήσει δηλαδή ο κόσμος να πιστεύει ότι η αστρολογία έχει να κάνει με τα μέντιουμ και τις καφετζούδες. Για να πεις ότι είσαι αστρολόγος, χρειάζεται να έχεις διαβάσει πάρα πολύ και να συνεχίζεις να διαβάζεις. Η αστρολογία δεν μαθαίνεται διαβάζοντας ένα βιβλιαράκι».

Με ποιον διάσημο θα θέλατε οπωσδήποτε να βρεθείτε στα πλατό της εκπομπής σας;

«Θα ήθελα να πάρω συνεντεύξεις από κάποιους πολύ σημαντικούς αστρολόγους του εξωτερικού. Σκέφτομαι δε και άλλα πρόσωπα, αλλά μάλλον είναι πιο πιθανό να μην τα φιλοξενήσω ποτέ (γέλια)! Θα μου άρεσε, για παράδειγμα, να έρθουν ο κ. Καραμανλής και ο κ. Παπαπανδρέου Να έχουμε δηλαδή ένα debate αστρολογικό Θα είχε πολλή ίντριγκα!».

Ποιος έχει άστρο τη φετινή τηλεοπτική σεζόν;

«Ο κάθε παρουσιαστής έχει το δικό του ωροσκόπιο, αλλά σίγουρα ευνοούνται όσοι ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες θα είναι στα πολύ πάνω τους. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα είναι από τα πρόσωπα που θα κυριαρχήσουν».

Στην τηλεοπτική κόντρα της σεζόν μεταξύ Αρναούτογλου και Φερεντίνου αστρολογικά ποιος ευνοείται περισσότερο από τους δύο;

«Δυστυχώς δεν ξέρω τον ωροσκόπο του Χρήστου. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τους Ιχθύς, που είναι ο Χρήστος. Θα τους δώσει πάρα πολλά πράγματα στην καριέρα. Πάντως, ο Γρηγόρης έχει ένα δυνατό ωροσκόπιο. Με έχει καταπλήξει δηλαδή το κομμάτι που αφορά την καριέρα του. Μια εξαιρετική σύνοδο Αφροδίτη-Δία με πολλές καλές όψεις, που δεν έχει ημερομηνία λήξης. Δύσκολα πάντως θα τα βάλει κάτω...».

Κριός
Πρόβα νυφικού
Το 2007, με τον Κρόνο στο Λέοντα, μπορείτε να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας ζωή. Να δημιουργήσετε μια πιο μόνιμη κατάσταση στα ερωτικά σας μέχρι το Σεπτέμβρη. Αν βέβαια αυτό που έχετε βιώσει μέχρι σήμερα είναι μοναξιά, θα μετράτε περισσότερο εκείνους που σας προσεγγίζουν ερωτικά και ίσως να μην είστε και τόσο εύκολοι στο να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση. Την άνοιξη πάντως και το καλοκαίρι θα πρέπει να ξεχυθείτε, γιατί θα είναι πραγματικά άπειρες οι ευκαιρίες να κάνετε μια νέα σχέση. Όσοι δε έχετε ήδη μια σταθερή σχέση το 2007 μπορεί να αποδειχθεί για εσάς μια χρονιά επισημοποίησης γάμος, παιδιά.

Ταύρος
Επιτέλους κάτι κάθεται!
Έχοντας την επιρροή του Κρόνου στο Λέοντα μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχετε πολλά ερωτικά ξεκαθαρίσματα. Αν δηλαδή βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση όχι και τόσο σίγουρη, η νέα χρονιά είναι κατάλληλη για να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά. Μετά το Σεπτέμβρη έρχονται και πιο θετικές ημέρες για εσάς.

Δίδυμοι
Καλωσόρισες έρωτα
Το 2007 είναι χρονιά γάμου. Εκτός πια αν είστε υπερβολικά αισιόδοξοι και πιστέψετε ότι ο σύντροφός σας δεν είναι αρκετός για εσάς.

Κι αυτό γιατί η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι στη φύση σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μη χάσετε και τα λίγα πηγαίνοντας για τα πολλά.

Αν είστε όμως προσγειωμένοι, θα βάλετε κουλούρα στο κεφάλι σας και, αν είστε μόνοι ή μόνες, είναι η χρονιά που θα γνωρίσετε το μεγάλο έρωτα.

Καρκίνος
Με τη δουλειά ξεχνιέμαι
Δεν είναι η προτεραιότητά σας τα ερωτικά. Το 2007 θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Να στρώσετε σ' αυτόν τον τομέα και αργότερα βλέπουμε.

Λέων
Εγώ, εσύ και βλέπουμε
Έχοντας τον Δία στο κομμάτι των ερωτικών σας, μπορείτε να κερδίσετε πάρα πολλά και σε ό,τι αφορά τις νέες γνωριμίες και τις σχέσεις που έχετε ήδη. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ωστόσο, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου για όσους έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, γιατί μπορεί να προκύψουν παράλληλες σχέσεις και παραστρατήματα αλλά και «ερωτικά τρίγωνα».

Παρθένος
Και εις άλλα με υγεία
Είναι μια χρονιά που οι εκλείψεις αφορούν τις σχέσεις. Μαζί με τους Ιχθύς θα είστε εκείνοι που θα έχετε τις μεγαλύτερες αναταραχές μέσα στο 2007. Θα υπάρχει μεγάλη ένταση στα ερωτικά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαλάσει η σχέση, απλώς πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ψυχραιμία, να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις που έχετε. Θα υπάρξουν σίγουρα ανατροπές, θετικές και αρνητικές. Παρθένοι δηλαδή που θα παντρευτείτε πάρα πολύ γρήγορα ή ορισμένοι που μετά από σχέση ετών θα χωρίσετε. Πάντως, μετά το Μάρτιο και ειδικά το Σεπτέμβρη δεν θα πρέπει να κάνετε παρορμητικές κινήσεις, αλλά ψύχραιμα και με σύνεση βήματα.

Ζυγός
Βέρα στο δεξί
Στα ερωτικά σας το 2007 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά. Μπορεί μάλιστα να σταθεροποιήσετε και φιλίες, νέες γνωριμίες, αν είστε μόνοι ή μόνες, ενώ πάντα είναι ισχυρό το ενδεχόμενο της επισημοποίησης ενός δεσμού.

Σκορπιός
Ευτυχώς καλύτερα
Είναι μια χρονιά που όσο πιο πολύ έχετε πιστέψει στον εαυτό σας και οπλιστεί με αυτοπεποίθηση, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να βρείτε σύντροφο. Περάσατε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα την τελευταία διετία, με πολλά ερωτικά ξεκαθαρίσματα. Όμως, από το Σεπτέμβρη του 2007 και μετά για εσάς τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ θετικά.

Τοξότης
Έξοδος κινδύνου
Είναι μια πολύ καλή χρονιά για εσάς. Μπορεί μάλιστα να γνωρίσετε ένα μεγάλο έρωτα, ακόμη και να παντρευτείτε. Θα είστε αισιόδοξοι μάλιστα όσοι νομίζατε μέχρι σήμερα ότι βρίσκεστε σε μια σχέση «κουρασμένη». Και για τους αναποφάσιστους η νέα χρονιά θα σας εφοδιάσει με θάρρος για να βγείτε από μια σχέση πιο εύκολα.

Αιγόκερως
Στο βάθος κήπος
Το 2007 θα είναι μια αρκετά ουδέτερη ερωτικά χρονιά, χωρίς να έχει το κάτι συναρπαστικό και συγκλονιστικό, ιδίως μέχρι το Σεπτέμβρη. Από εκεί και πέρα θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση. Ιδίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα βιώσετε πρώτοι το πέρασμα του Δία και θα έχετε περισσότερες διαφοροποιήσεις στον έρωτα από το δεύτερο εξάμηνο του νέου χρόνου και μετά.

Υδροχόος
Τα νεύρα μου, τα χάπια μου
Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στα ερωτικά σας. Ειδικά αν θέλετε να κρατήσετε μια σχέση, πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που συμπεριφέρεστε, στον τρόπο που αντιδράτε.

Ιχθύες
Ραντεβού το Σεπτέμβρη!
Τη νέα χρονιά δεν θα είστε επικεντρωμένοι και δεν θα δώσετε προτεραιότητα στα ερωτικά σας τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβρη.

Εκρηκτικές εκλείψεις
Οι εκλείψεις μάλιστα του χρόνου, επειδή είναι μέσα στο κομμάτι των σχέσεων, θέλουν μεγάλη προσοχή: Μάρτιος, τέλη Αυγούστου, Σεπτέμβρης. Έχουμε και μια ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο το καλοκαίρι και πολλά σενάρια θα παίξουν για Παρθένους και Ιχθύς που μπαίνουν σε ένα μεταβατικό στάδιο στις σχέσεις τους. Από τις 15 Ιουλίου το κομμάτι των σχέσεων είναι πολύ έντονο με τα καλά του και τα κακά του.

Γενικά για το 2007 στα ερωτικά ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς. Ο Κριός, ο Τοξότης και μετά ο Λέων έχουν πολλές δυνατότητες επέκτασης και ερωτικής «βελτίωσης» της ζωής τους μέσα στη νέα χρονιά. Επίσης, Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι θα κάνουν πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες και νέες σχέσεις.