Καζάνι που βράζει ο Alpha

15.12.2006
Με αλεξίσφαιρα γιλέκα θα πρέπει να κυκλοφορούν στους διαδρόμους του σταθμού τα μεγάλα ονόματα. Πικρόχολα σχόλια και ίντριγκες έχουν ανοίξει μέτωπα πολέμου, που μόνο διαφημιστικά τρικ δεν είναι

Με αλεξίσφαιρα γιλέκα θα πρέπει να κυκλοφορούν στους διαδρόμους του σταθμού τα μεγάλα ονόματα. Πικρόχολα σχόλια και ίντριγκες έχουν ανοίξει μέτωπα πολέμου, που μόνο διαφημιστικά τρικ δεν είναι.

Oλοι αναρωτιούνται πότε θα εκραγεί το ηφαίστειο της Κάντζας. Άλλωστε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η σεζόν στον Alpha ξεκίνησε με μια κόντρα της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη. Αν και οι δύο ποτέ δεν παραδέχτηκαν καμία από τις φήμες, αυτές ποτέ δεν σταμάτησαν.

Υπήρχε όμως και συνέχεια, με τον Αντρέα Μικρούτσικο και τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο δεύτερος μέσα από τη σάτιρά του στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» προς τον πρώτο και την οικογένειά του εξόργισε τον Αντρέα και το γιο του Στέργιο, που δεν άργησαν να απαντήσουν.

Από τα πυρά του Λάκη δεν γλίτωσαν ούτε ο Νίκος Κακαουνάκης με τον Γιώργο Τράγκα. Ο Κρητίκαρος όμως αντέδρασε αμέσως με δημοσιεύματα στην εφημερίδα του «χτυπώντας» ανοιχτά τον ηθοποιό, όπου μιλούσε για παράνομη επέκταση μιας γκαρσονιέρας που έχει αγοράσει ο Λαζόπουλος στο Κολωνάκι.

Και έχουμε συνέχεια! Μια δήλωση ενός παίκτη του «Dream Show» εναντίον της Ελένης Μενεγάκη έβαλε φωτιά στις σχέσεις της με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Στη δήλωση του παίκτη ότι η Ελένη χειρίζεται πιο ευνοϊκά ορισμένους παίκτες από άλλους, ο Μικρούτσικος είπε πως «η Ελένη είναι ζορισμένη και κυνηγάει λάθος ανθρώπους». Αυτή έγινε πυρ και μανία και αρνήθηκε να παραστεί σε live της Παρασκευής, ενώ σταμάτησε τη συνεργασία και την προβολή του talent show από την εκπομπή της.

Και η Σεμίνα στο παιχνίδι! Στους διαδρόμους του καναλιού κυκλοφορεί έντονη δυσαρέσκεια από πολλούς στο πρόσωπο της διευθύντριας προγράμματος. Ακόμη και οι μέχρι πρότινος «κολλητές» Σεμίνα και Ρούλα δεν συναντιούνται πλέον. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Σεμίνα Διγενή έχει ρίξει όλο της το ενδιαφέρον μόνο στην εκπομπή της, που δεν διανύει την καλύτερη περίοδο.