Ο Γκοτιέ θέλει την Παπαρίζου για μούσα

01.12.2006
«Έλενα, σε θέλω για μούσα μου». Μ αυτά τα λόγια ο Ζαν Πολ Γκοτιέ υποκλίθηκε στην ομορφιά της Έλενας Παπαρίζου. Τι κι αν η ίδια προτιμάει τα ρούχα του Ρομπέρτο Καβάλι για τις εμφανίσεις της;

Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας θαυμάζει τη διεθνή μας Έλενα, γι αυτό και στη σύντομη επίσκεψη που έκανε πριν από μερικές μέρες στην Ελλάδα βρήκε το χρόνο να πάει να την απολαύσει, αμέσως μετά την επίσημη πρεμιέρα του «2»του Δημήτρη Παπαϊωάννου που παρακολούθησε στο «Παλλάς».

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ ως γνήσιος τζέντλεμαν φρόντισε να στείλει μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη στο καμαρίνι της Έλενας Παπαρίζου για να της εκφράσει το θαυμασμό του, κάτι που συζητήθηκε έντονα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Χωρίς ίχνος βεντετισμού ο μετρ, όλο το βράδυ διασκέδασε και τραγούδησε σαν να ήταν ένας απλός θαμώνας που βγήκε για να περάσει μερικές ώρες κεφιού στα μπουζούκια. Μόλις η Έλενα Παπαρίζου βγήκε στην πίστα, ο Γκοτιέ άρχισε να στέλνει το ένα καλάθι μετά το άλλο τα γαρίφαλα, ενώ φάνηκε ότι ήξερε όλες τις επιτυχίες της από το «Μy number one» μέχρι το «Ζιγκολό»που του αφιέρωσε εκείνη κι αυτός το σιγοτραγουδούσε. Μάλιστα, όπως συζητιόταν στα παρασκήνια, ο Γκοτιέ πήγε και στο καμαρίνι της Έλενας όπου τις εξέφρασε και από κοντά το θαυμασμό του και μάλιστα της ζήτησε να δεχτεί να γίνει η δική του μούσα σε μία από τις επιδείξεις του, που αποτελούν λαμπρά γκαλά καθώς συγκεντρώνουν την αφρόκρεμα του διεθνούς τζετ σετ στο Παρίσι. Επίσης, της είπε ότι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το στυλ της σε όλη την Ευρώπη και της εξέφρασετην επιθυμία του να φορέσει κάποια στιγμή στην πίστα μια δική του δημιουργία που θα τη σχεδιάσει αποκλειστικά για εκείνη.

Η Έλενα τον ευχαρίστησε, του χαμογέλασε, αλλά δεν του απάντησε. Μένει τώρα να δούμε αν θα μείνει πιστή στον Καβάλι με τον οποίο τους συνδέει και φιλία ή θα αλλάξει μόδιστρο θέλοντας να ανανεώσει το λουκ της.