Επισκεπτήριο από την πρώην για τη Λίντσεϊ Λόχαν

23.07.2010
Τρίτη μέρα πίσω από τα σίδερα για την 24χρονη ηθοποιό και έχει ήδη δεχτεί τη συμπαράσταση των δικών της ανθρώπων. Εκτός από τη μητέρα της, Ντίνα (Dina), και την αδελφή της, Άλι (Ali), χθες την επισκέφτηκε και η Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson).


Τρίτη μέρα πίσω από τα σίδερα για την 24χρονη ηθοποιό και έχει ήδη δεχτεί τη συμπαράσταση των δικών της ανθρώπων. Εκτός από τη μητέρα της, Ντίνα (Dina), και την αδελφή της, Άλι (Ali), χθες την επισκέφτηκε και η Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson).

Η 32χρονη DJ με την οποία η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) είχε τα τελευταία χρόνια έναν θυελλώδη δεσμό, έφτασε στη γυναικεία φυλακή του Λάινγουντ λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Οι ώρες επισκεπτηρίου είναι συνήθως το Σαββατοκύριακο, αλλά όπως φαίνεται κάποιες εξαιρέσεις γίνονται για τους διάσημους φιλοξενούμενους του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Βγαίνοντας από τη φυλακή, περίμεναν τη Ρόνσον δημοσιογράφοι, οι οποίοι όπως είναι φυσικό έχουν στρατοπεδεύσει κανονικότατα έξω από το προαύλιο. Σε ερώτησή τους σχετικά με το πώς είναι η Λίντσεϊ, εκείνη αποκρίθηκε κάπως άγρια λέγοντας: "Τι ηλίθια ερώτηση είναι αυτή!"

Στη συνέχεια λίγο πριν φύγει, η πρώην σύντροφος της Λόχαν η οποία στάθηκε από την αρχή της τελευταίας αυτής περιπέτειας στο πλευρό της, συνομίλησε για περίπου ένα τέταρτο με τη δικηγόρο της ηθοποιού, Σον Τσάπμαν Χόλεϊ (Shawn Chapman Holley) η οποία καθόταν μέσα στο αυτοκίνητό της έξω από τη φυλακή.

Ωστόσο υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτος, ούτε εντός ούτε εκτός επισκεπτηρίου: ο Μάικλ Λόχαν (Michael Lohan). Η ίδια η Λίντσεϊ έχει απαγορέψει την είσοδο στον πατέρα της, τονίζοντας μάλιστα στο Twitter της ότι δεν τον θέλει πουθενά κοντά της. Εκείνη βρίσκεται "σε μια πολύ καλή φάση στη ζωή της" και εκείνος φέρνει τον "αρνητισμό" στον κόσμο της, έγραψε χαρακτηριστικά.

Παρόλ' αυτά, ο Μάικλ δεν φαίνεται να το βάζει κάτω και συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι η κόρη του τα βάζει μαζί του επειδή εκείνος προσπαθεί να τη σώσει από τα ναρκωτικά. "Βασικά, με πονάει πολύ, αλλά την ίδια στιγμή, συνειδητοποιώ ότι αυτή η συμπεριφορά έρχεται από ένα κορίτσι που αγαπώ και με αγαπάει επίσης", είπε μιλώντας χθες στο "Early Show" του CBS.

"Δεν φταίω εγώ για τον αρνητισμό στη ζωή της. Αυτός έρχεται από άλλους ανθρώπους. Εμείς μαλώναμε συνέχεια επειδή προσπαθούσε να της κόψω τα φάρμακα που της έγραφαν οι γιατροί. Σκεφτείτε ένα παιδί που ο πατέρας του παίρνει από τα γλυκά που αγαπά από τα χέρια του. Τι θα κάνει; Θα στραφεί εναντίον του, αφού εκείνος του στέρησε κάτι που αγαπά τόσο πολύ", εξήγησε.

Όπως έγινε, πάντως, γνωστό, στη Λίντσεϊ θα χορηγούνται ορισμένα φάρμακα μεταξύ των οποίων ορισμένα ηρεμιστικά που χρησιμοποιούσε ήδη, σε όλη τη διάρκεια της κράτησής της.

Θυμίζουμε ότι αντί για τις 90 μέρες οι οποίες αρχικά της είχαν επιδικαστεί, η Λόχαν θα μείνει μέσα μόνο 14, λόγω υπερπληθυσμού και... καλής συμπεριφοράς. Αυτό τον καιρό, και για τη δική της ασφάλεια, θα μένει σε απομόνωση στο κελί της τις 23 ώρες της ημέρας ενώ την μία ώρα που απομένει θα της δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθεί με την προσωπική της υγιεινή, τα τηλεφωνήματά της και μια μικρή άσκηση στο προαύλιο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα