Σαμπρίνα - Χολίδης: Φίλοι ή ζευγάρι;

14.04.2009
Μπορεί η Σαμπρίνα να βρίσκεται σε δικαστικής διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Λιαδέλη, ωστόσο φαίνεται ότι ένας άλλος άντρας έχει μπει στη ζωή της.

Μπορεί η Σαμπρίνα να βρίσκεται σε δικαστικής διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Λιαδέλη, ωστόσο φαίνεται ότι ένας άλλος άντρας έχει μπει στη ζωή της. Οι φήμες θέλουν το γοητευτικό Χρήστο Χολίδη να την πολιορκεί και να διεκδικεί την καρδιά της... Η γνωριμία τους έγινε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Μια επίσκεψη του Χρήστου Χολίδη στο νυχτερινό κέντρο «Εμπατή», όπου εμφανίζεται η Σαμπρίνα, στάθηκε ικανή, σύμφωνα με τις φήμες, για να ανάψει η σπίθα του έρωτα ανάμεσά τους.

Ο Χρήστος Χολίδης διασκέδαζε με φιλική συντροφιά πριν από δύο περίπου εβδομάδες. Η ώρα είχε περάσει και ξαφνικά κάποιος από την παρέα έριξε την ιδέα να πάνε στο νυχτερινό κέντρο «Εμπατή». Έτσι, ο νεαρός τραγουδιστής βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων όπου εμφανίζεται η εκρηκτική Σαμπρίνα σε ένα από τα πρώτα τραπέζια.

Μόλις ανέβηκε στην πίστα η Σαμπρίνα, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αφήσει πίσω του τις μοναχικές στιγμές, αφού μετά το οριστικό ξεκαθάρισμα στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι πια μόνος. Έτσι, εκδήλωσε αμέσως το θαυμασμό του για εκείνη και τελικά ένας από την παρέα του που τη γνώριζε μεσολάβησε για να γίνει η γνωριμία.

Βέβαια, εκείνος της ζήτησε μέσα στις επόμενες μέρες να συναντηθούν, η Σαμπρίνα όμως είναι ακόμη διστακτική και δεν βιάζεται να προχωρήσει στο επόμενο βήμα στα προσωπικά της μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Παναγιώτη Λιαδέλη. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις φήμες, δεν είναι αδιάφορη για το γοητευτικό τραγουδιστή. Αν, λοιπόν, γεννήθηκε μια καλλιτεχνική φιλία ή ένας νέος έρωτας στη σόουμπιζ, θα το δείξει ο χρόνος.

ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ