Ερωτική απόδραση στη Νέα Υόρκη

19.12.2008
Εδώ και λίγους μήνες ζουν τον απόλυτο έρωτα... Η Γκιουλ Καντίμ και ο επιχειρηματίας Γιάννης Φιξ έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στη στολισμένη για τα Χριστούγεννα Νέα Υόρκη.

Εδώ και λίγους μήνες ζουν τον απόλυτο έρωτα... Η Γκιουλ Καντίμ και ο επιχειρηματίας Γιάννης Φιξ έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στη στολισμένη για τα Χριστούγεννα Νέα Υόρκη. Η αλήθεια είναι ότι ο χωρισμός της Γκιουλ Καντίμ από τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Λούβαρη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κοσμικούς κύκλους. Και μπορεί αυτός ο χωρισμός να είναι πρόσφατος, ωστόσο φαίνεται ότι η πανέμορφη Γκιουλ βρήκε τον έρωτα και την παρηγοριά στην αγκαλιά του επίσης φρεσκοχωρισμένου Γιάννη Φιξ. Οι κοινές τους έξοδοι σε γνωστά νυχτερινά στέκια και οι τρυφερότητες ανάμεσά τους αποδεικνύουν ότι ο έρωτάς τους είναι πάρα πολύ δυνατός. Πρόσφατα το ζευγάρι πραγματοποίησε μια ρομαντική απόδραση στη Νέα Υόρκη και έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ. Διέμειναν σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης, ενώ στη διάρκεια της ημέρας έκαναν ρομαντικούς περιπάτους ή βόλτες για shopping. Τα βράδια περνούσαν από τα πιο «in» στέκια για φαγητό ή ποτό με φιλικές παρέες, ενώ κάποια βράδια προτίμησαν να παραμείνουν στο δωμάτιό τους και να απολαύσουν όμορφες στιγμές.

Η πόλη είχε βάλει τα γιορτινά της και είχε στολιστεί για τα Χριστούγεννα, ενώ τα χιλιάδες λαμπιόνια έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμη πιο ρομαντική και ονειρεμένη. Εκεί Γκιουλ και Γιάννης έζησαν λίγες, αλλά πολύ όμορφες στιγμές, που έδεσαν ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. Απόδειξη ότι μετά την επιστροφή τους από το υπερατλαντικό ταξίδι έδειχναν πιο ανανεωμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.