Ντέμι Μουρ: "Ο άντρας μου είναι πεπονοκέφαλος"

14.06.2010
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον 32χρονο ηθοποιό στο πλαίσιο συνέντευξης που έδινε για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας με τίτλο "Killers". Έμαθε ότι η γυναίκα του τον αποκάλεσε "πεπονοκέφαλο" και μάλιστα δημοσίως.


Mια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον 32χρονο ηθοποιό στο πλαίσιο συνέντευξης που έδινε για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας με τίτλο "Killers". Έμαθε ότι η γυναίκα του τον αποκάλεσε "πεπονοκέφαλο" και μάλιστα δημοσίως.

Αφού μίλησε για τα επαγγελματικά του στη συγκεκριμένη συνέντευξη, ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) έπρεπε να αποκαλύψει το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο, όπως είναι ο δικός του με την κατά 15 χρόνια μεγαλύτερή του Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

"Οι σχέσεις θέλουν πολλή δουλειά", είπε εκείνος, ενώ τόνισε ότι πρέπει ο καθένας, ανά πάσα στιγμή να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του. "Τα υπόλοιπα, έχουν να κάνουν με το πόσο οι άνθρωποι διασκεδάζουν μεταξύ τους, και πόσο φίλοι είναι".
Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί. Το σίγουρο όμως είναι ότι τελικά, όλες οι απορίες που μπορεί να είχε ο καημένος ο Άστον σχετικά με το γιατί οι φίλοι του στο Twitter τον φώναζαν συνέχεια "πεπονοκέφαλο", λύθηκαν.

Οι κινηματογραφικοί "Killers" του Κούτσερ, όπου πρωταγωνιστεί με την Κάθριν Χέιγκλ (Catherine Heigl) του "Grey's Anatomy" παίζονται αυτές τις μέρες και στη χώρα μας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα