Έρχεται ο πελαργός

10.11.2008
Λίγο μετά τα μέσα Νοεμβρίου θα έρθει τελικά ο πελαργός για το ζευγάρι των νεαρών ηθοποιών. Η Μαρία Κορινθίου, που διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της, θα γεννήσει

Λίγο μετά τα μέσα Νοεμβρίου θα έρθει τελικά ο πελαργός για το ζευγάρι των νεαρών ηθοποιών. Η Μαρία Κορινθίου, που διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της, θα γεννήσει το κοριτσάκι της με προγραμματισμένο τοκετό την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο μαιευτήριο «Μητέρα». Αν και αρχικά είχε ακουστεί πως το ζευγάρι σκεφτόταν τον τοκετό μέσα στο νερό (σ.σ.: όπως ήθελε και η Κάτια Ζυγούλη), τελικά αποφάσισαν την πιο συμβατική διαδικασία, στην οποία πιθανότατα θα δώσει το «παρών» και ο Γιάννης. Ήδη το σπίτι του ζευγαριού στα βόρεια προάστια έχει αρχίσει να κατακλύζεται από μωρουδιακά και ευχετήριες κάρτες και τώρα συγγενείς και φίλοι περιμένουν πώς και πώς την άφιξη της μικρής.

Την ίδια στιγμή, πάντως, εντείνονται οι φήμες πως οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά με πολιτικό γάμο, κάτι που ωστόσο διαψεύδεται τόσο από τους ίδιους όσο και από το περιβάλλον τους. Ο γάμος και η βάφτιση θα γίνουν μαζί το επόμενο καλοκαίρι και αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο. Ως γνωστόν, Γιάννης και Μαρία ξεκινούν σύντομα γυρίσματα για το νέο δραματικό σίριαλ του ΑΝΤ1, που θα έχει ως βασική του υπόθεση το ντόπινγκ.

Πάντως, το ποιος θα είναι ο νονός έχει ήδη αποφασιστεί. Πριν από λίγες ημέρες ο ενδυματολόγος Σωτήρης Τσαγδής δέχθηκε πρόταση από το ζευγάρι για να βαφτίσει το κοριτσάκι και, όπως ήταν φυσικό, την αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά. Θα είναι το δεύτερο βαφτιστήρι για το γνωστό στυλίστα, καθώς έχει ήδη βαφτίσει ένα ακόμη κοριτσάκι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ