Άστρα, μη με μαλώνετε...η AGB με βλεπει

27.10.2008
Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μόλις σήκωσε αυλαία και σχεδόν ένα μήνα μετά την πρεμιέρα των καινούργιων προγραμμάτων η αγωνία για τη μάχη της τηλεθέασης και την πορεία των καναλιών, την ευόδωση φιλόδοξων σχεδίων και την επιβράβευση ριψοκίνδυνων αποφάσεων κορυφώνεται.

Από τη Σμαρω σωτηρακη

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μόλις σήκωσε αυλαία και σχεδόν ένα μήνα μετά την πρεμιέρα των καινούργιων προγραμμάτων η αγωνία για τη μάχη της τηλεθέασης και την πορεία των καναλιών, την ευόδωση φιλόδοξων σχεδίων και την επιβράβευση ριψοκίνδυνων αποφάσεων κορυφώνεται. Μέχρι την αρχή του 2009, οπότε θα κριθούν οι νικητές και οι ηττημένοι, οι αστέρες της TV και τα στελέχη θα βάλουν τα δυνατά τους. Πλανήτες και συζυγίες σιγοντάρουν ή φρενάρουν την προσπάθειά τους και η αστρολογία έρχεται να προβλέψει και να ερμηνεύσει με το δικό της αξιόπιστο τρόπο όσα θα δούμε να συμβαίνουν on και off camera.

ΜΕGΑ
Επιτυχία πέρα από το αναμενόμενο! «Γεννήθηκε» στο ζώδιο του Ταύρου, σε ημερομηνία που εξασφάλιζε τις καλές νεράιδες με το μέρος του! Ο Ήλιος του σχημάτιζε αρμονικές όψεις με τον Κρόνο, ο οποίος προσφέρει σταθερότητα, καταξίωση, κύρος, με τον Ποσειδώνα, ο οποίος δείχνει ότι η φαντασία, το παραμύθι και το συναίσθημα θα αποτελούσαν ένα βασικό υλικό επαφής με το κοινό της και με τον Ουρανό, ο οποίος κυβερνά τα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και σχετίζεται τόσο με την τεχνολογία ενός καναλιού όσο και με τη δυνατότητά του να είναι πρωτοπόρο. Αυτή την περίοδο, που οι αρμονικές γενέθλιες όψεις του καναλιού ενεργοποιούνται πολύ δυναμικά, όχι μόνο συνεχίζει την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του, αλλά κάνει και τη διαφορά. Από την άνοιξη του 2009, που ο Δίας από τον Υδροχόο θα ενεργοποιήσει θετικά το γενέθλιο Δία του Mega στους Διδύμους, περιμένουμε ακόμη καλύτερες εξελίξεις, σαφώς πιο ανοδική πορεία και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΤΟΣ: Ένστικτο, συναίσθημα χαρακτηρίζουν το ωροσκόπιο του διευθυντή προγράμματος του Mega, ο οποίος έχει την τόλμη να είναι πρωτοπόρος. Οι αποφάσεις του πανέξυπνου Καρκίνου θα στεφθούν από επιτυχία, η οποία θα είναι το εφαλτήριο για να προωθήσει ακόμη πιο μεγαλεπήβολα σχέδια. Ο Δίας, που το 2009 θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα του προσφέρει πολλά συμπαντικά δώρα καθώς θα «φωτίσει» τη Σελήνη, τον Άρη και την Αφροδίτη του! Φαίνεται ότι το πρόγραμμα του Mega και την επόμενη σεζόν 2009-2010 θα είναι ακόμη πιο πρωτοποριακό και σίγουρα επιτυχημένο!

ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ: Η επικοινωνιακή Υδροχόος έχει την ικανότητα να αναλύει πολύ γρήγορα τα γεγονότα και να αντιλαμβάνεται αυτά που δεν είναι άμεσα ορατά. Διανύει μια πιεστική περίοδο, καθώς πρέπει να διατηρήσει την πρωτιά, να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό και να δώσει τη σκληρή μάχη έχοντας απέναντί της δυνατούς αντιπάλους. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως εκείνη είναι αρκετά δυνατή και θα τα καταφέρει.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Με Αφροδίτη και Δία στον Υδροχόο, Σελήνη στο Ζυγό και Ήλιο - Ερμή στον Τοξότη, δεν έχουμε πιο επικοινωνιακό πλάσμα! Κρατάει επάξια τον τίτλο του αγαπημένου, καλού παιδιού, μιας και, σύμφωνα με το χάρτη του, δεν μεγαλώνει ποτέ, καθώς συντηρεί τον αυθορμητισμό ενός αγοριού! Ο Κρόνος που θα προσβάλει τον Ήλιο για μία ακόμη χρονιά του επιβάλλει σκληρή δουλειά και του προκαλεί άγχος, καθώς πρέπει να αντεπεξέλθει στον πολύ σκληρό ανταγωνισμό. Ωστόσο, ο Δίας, που μέσα στο 2009 θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα τον ευνοήσει αρκετά.

ΑLΡΗΑ
Στον Alpha, που είναι πλέον Παρθένος, έγιναν ήδη πολύ σημαντικές αλλαγές και τώρα έχει διαμορφωθεί ένας καινούργιος χάρτης, ο οποίος έχει την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ερμή στο Ζυγό, ζώδιο του αέρα, εξαιρετικά επικοινωνιακό και καλλιτεχνικό. Με τη διέλευση του Δία στο φιλικό προς το Ζυγό Υδροχόο θα έχουμε θεαματικές εξελίξεις, ιδιαίτερα τη σεζόν 2009-2010. Ναι μεν θα γίνουν πολλές ανακατατάξεις, αλλά θα στεφθούν από επιτυχία.

ΑΛΚΗΣΤΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ: Είναι γνήσια Δίδυμος, δηλαδή έξυπνη, ικανή να ελίσσεται και εξαιρετικά επικοινωνιακή, ενώ η Σελήνη της στο Λέοντα της προσδίδει το δυναμισμό που απαιτείται για μια τόσο κουραστική και υπεύθυνη θέση, στην οποία επάξια αντεπεξέρχεται. Ο Δίας από τον Υδροχόο και ο Κρόνος από την Παρθένο θα λειτουργήσουν ως δύο αμφίρροπες δυνάμεις στο ωροσκόπιό της και θα την εξωθήσουν στο να πάρει καθοριστικές αποφάσεις.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η δύναμη του Σκορπιού (Ήλιος) συναντάει τη γοητεία του Ζυγού (Αφροδίτη - Ερμής) και έχουμε την ωραία Ελένη, που θα έχει την τιμητική της, καθώς αυτή η σεζόν είναι το καλύτερό της! Άριστες προβλέψεις γι αυτήν, που δίνει τον καλύτερό της εαυτό, είναι εξαιρετικά μεθοδική και δεν παίρνει ποτέ επιπόλαιες αποφάσεις.

ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ: Το επικοινωνιακό χάρισμά της με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι απίστευτο! Η εργατικότητά της και η υπεθυνότητά της είναι, επίσης, βασικά προσόντα και θεμέλιοι λίθοι της επιτυχίας της. Το 2009 θα είναι μια καλή χρονιά για εκείνη, στην οποία θα μπουν οι βάσεις για την καταπληκτική σεζόν 2009-2010.

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν νομίζω να χρειάζεται η αστρολογική ερμηνεία για να μιλήσει κανείς για τα προσόντα του! Ένας εξαιρετικά δημιουργικός και ευφυής, ταλαντούχος και συνάμα συναισθηματικός Ταύρος. Ο Κρόνος και ο Δίας, που σχηματίζουν ευνοϊκές όψεις προς τον Ήλιο του, συμβολίζουν τις κοσμικές αρχές που του δίνουν ακριβώς αυτό που του αξίζει: ένα μεγάλο συμπαντικό «μπράβο», που θα ερμηνεύεται με επιτυχίες, τόσο τηλεοπτικές όσο και θεατρικές!

Αnt1
Βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω και με ανάδρομο Ερμή. Αν και κρατάει πάντα τη θέση του, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει σκληρούς αντιπάλους, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει περισσότερες πιέσεις. Προβλέπονταιι πολύ σημαντικές αλλαγές στο κανάλι, οι οποίες όσο πιο γρήγορα γίνουν, τόσο περισσότερο θα αποδώσουν.

ΜΙΝΩΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Ως Δίδυμος βάλλεται από τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στην Παρθένο και του προξενεί πολύ άγχος, καθώς επιβάλλει αλλαγή πορείας πλεύσης. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι θα βρει το δρόμο του, καθώς είναι γεννημένος επιχειρηματίας.

ΓΙΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Πανέξυπνος και φιλικός, είναι πάντα αποδεκτός από το κοινό, ως γνήσιος Υδροχόος! Παίρνει άριστα τόσο στη δημοσιογραφία όσο και στην επικοινωνία και η επιτυχία συνεχίζεται, μιας και το 2009 ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό του και θα τον ευνοεί.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: Με Ήλιο και Ερμή στην Παρθένο και Σελήνη στους Διδύμους, εκτός από ταλαντούχος ατακαδόρος, είναι και αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να κάνει το καλύτερο που μπορεί για να χτίσει την καριέρα του. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη σεζόν δέχεται τις επιρροές του Κρόνου, γι αυτό πρέπει να είναι προσεκτικός και να παίρνει συνετές αποφάσεις.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ: Δυναμική Κριός με Σελήνη στον Υδροχόο, επιβιώνει ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, είναι πολυτάλαντη και αγωνίζεται πάντα για το καλύτερο. Αν και ο Δίας από τον Υδροχόο θα ανεβάσει τη δημοτικότητά της μέσα στο 2009, ο Κρόνος επηρεάζει τον Ερμή της και απαιτεί σωφροσύνη και προσπάθεια.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ: Διαθέτει τα προσόντα του Κριού δυναμισμός, διοικητικές ικανότητες, ακτινοβολία στο έπακρο. Έχτισε με πολύ κόπο το όνομά της και θα συνεχίσει να το κρατάει στην κορυφή, μιας και αναμένονται τα σπουδαιότερα.

Αlter
Την ημέρα που γεννήθηκε το Alter ο Ήλιος και ο Ερμής ήταν στους Ιχθύς, ενώ ο Άρης στον Κριό. Τώρα που ο Δίας βρίσκεται στον Αιγόκερω το ωροσκόπιο του καναλιού δέχεται θετικές επιδράσεις, αλλά οι εξελίξεις θα είναι ακόμα καλύτερες μέσα στο 2009. Ναι μεν θα γίνουν αλλαγές, αλλά θα είναι για καλό.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Με τον Ερμή και τον Ήλιο στο Ζυγό να πραγματοποιούν αρμονική όψη με τη Σελήνη του από τον Υδροχόο είναι ο ορισμός του επικοινωνιακού δημοσιογράφου. Έχει το ταλέντο να κερδίζει το κοινό και αυτή την περίοδο οι πλανήτες το βγάζουν στην επιφάνεια σε όλο του το μεγαλείο. Το 2009 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά και τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά του θα στεφθούν από πολύ επιτυχία.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: Με Ήλιο και Αφροδίτη στον Ταύρο και Σελήνη στο Σκορπιό δεν είναι τυχαίο ότι κάνει ασφαλείς επιλογές. Παράλληλα, ο Άρης της από τους Διδύμους την κάνει χαρισματική στην επικοινωνία. Επειδή αυτή την περίοδο δέχεται πιεστικές επιδράσεις από το αστρικό σκηνικό, θα αναγκαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις και να προβεί σε αλλαγές, που μακροπρόθεσμα θα αποδώσουν.

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι δυναμικό Λιοντάρι, δεν αντέχει τη μετριότητα, γι αυτό παλεύει πάντα για την κορυφή. Πέρα από την οξυδέρκεια και την ικανότητά του να διεισδύει στα πράγματα, είναι εργατικός και τελειομανής. Μέχρι το τέλος της χρονιάς δέχεται θετικές επιρροές, αλλά το 2009 θα καταφέρει να υλοποιήσει σχέδια που προετοιμάζει πολύ καιρό.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ: Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κανείς μια τόσο ικανή Υδροχόο, η οποία συνδυάζει την τέλεια γυναίκα με την αξιέπαινη δημοσιογράφο. Το 2009, με τον Δία στο ζώδιό της, της επιφυλάσσει μόνο ευχάριστες εξελίξεις, που αναμφισβήτητα της αξίζουν, μιας και θα είναι δικαίωση για τη σκληρή δουλειά της.

ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ: Η γοητεία του μικρού παιδιού-Διδύμου που προσελκύει όλες τις ηλικίες και προκαλεί θετικά συναισθήματα είναι το σήμα κατατεθέν της. Πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να ικανοποιήσει τον Κρόνο που επηρεάζει το ζώδιό της και την καλεί να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό με την αξία της δουλειάς της και μόνο. Ωστόσο, από τους πρώτους μήνες του 2009 θα δεχθεί τις επιρροές του Δία, ο οποίος θα την ανταμείψει για τους κόπους της και μάλιστα πλουσιοπάροχα.

STAR
Ως καθαρόαιμος Τοξότης, κάνει τη διαφορά, προσφέροντάς μας καλές ταινίες και ξένες σειρές, μιας και το ζώδιό του αντιπροσωπεύει το εξωτερικό. Παράλληλα, με τον Άρη και την Αφροδίτη να βρίσκονται και αυτοί στον Τοξότη, μας χαρίζει γέλιο, διασκέδαση και εναλλακτικές προτάσεις. Ως επιχείρηση είναι υγιής και, απ ό,τι φαίνεται, τα καλύτερα έπονται, μιας και μέσα στους επόμενους μήνες απαλλάσσεται από τις αρνητικές επιρροές του Κρόνου και θα δέχεται μόνο τις θετικές του επιδράσεις, ενώ από το Μάρτιο του 2009, που μπαίνει και ο Δίας στο παιχνίδι, η πορεία του θα πάρει την ανιούσα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ: Το συναίσθημα του Καρκίνου, η διοικητική ικανότητα της Σελήνης στον Αιγόκερω και ο δυναμισμός του Άρη από το Λέοντα, συνδυασμένα με τους υπόλοιπους πλανήτες που προσδίδουν εξαιρετική ευφυϊα, είναι τα ταλέντα του, ο οποίος δεν πτοείται από τίποτε και βλέπει πάντα την κορυφή. Η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετική για τον πολύ δημιουργικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, που θα πάρει σημαντικές αποφάσεις και θα ανέβει ένα ακόμη βάθρο επιτυχίας τόσο μέσα στο 2009 όσο και την επόμενη σεζόν.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ: Τοξότης επικοινωνιακός, με χιούμορ, σπιρτάδα, εξυπνάδα και ακτινοβολία. Η επιτυχία της και αυτή τη χρονιά είναι δεδομένη, καθώς ο Δίας, που θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα την επιβραβεύσει για την εργατικότητά της.

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ: Συνεπής, εργατικός και ταλαντούχος Παρθένος, περνάει τώρα μία από τις καλύτερες περιόδους των τελευταίων χρόνων, μιας και τα άστρα «φωτίζουν» την καριέρα του. Επειδή εκπέμπει πάντα κάτι θετικό, είναι αγαπητός στο κοινό, το οποίο μέσα στο 2009 θα τον αγκαλιάσει με ακόμη πιο πλατιά αγκαλιά.

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ: Πολύ έξυπνη και συνετή Παρθένος, εκτός από τον Ήλιο, έχει και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο, για να την κάνει το πρότυπο της εργατικότητας και της συνέπειας. Το 2009 θα πετύχει τους στόχους της και θα δικαιωθεί για τις επιλογές της.

ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ: Ως αξιοπρεπής Υδροχόος, δεν θα μπορούσε παρά να ήταν επικοινωνιακή και λαμπερή μπροστά στο φακό. Το ζώδιό της θα είναι το τυχερό του 2009! Ο Δίας θα την ευνοεί, θα παίρνει τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή και θα βαδίζει προς ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.