Μαντόνα: ο Γκάι κυνηγάει τα λεφτά μου!

20.10.2008
Μπορεί ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι να δήλωσε ότι δεν θέλει ούτε "πένυ" από την περιουσία της πρώην γυναίκας του, η Μαντόνα όμως φοβάται ότι θέλει να της "φάει" τα λεφτά.

Μπορεί ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι να δήλωσε ότι δεν θέλει ούτε "πένυ" από την περιουσία της πρώην γυναίκας του, η Μαντόνα όμως φοβάται ότι θέλει να της "φάει" τα λεφτά.

Η 50χρονη σούπερ-σταρ, πιστεύει ότι αυτό που ήθελε από το γάμο τους ήταν να ξεκοκαλίσει τα 320 εκατομμύρια λίρες που διαθέτει στο λογαριασμό της.

Η Μαντόνα πικραμένη, εξομολογήθηκε σε φίλο της "πως δεν πίστευε ποτέ ότι ο Γκάι θα εξελισσόταν σε χρυσοθήρα. Νόμιζα ότι όλα αυτά τα χρόνια κάναμε μαζί ένα "πνευματικό ταξίδι" αλλά έκανα λάθος. Απλά κυνηγούσε τα λεφτά μου.

Χρειάστηκαν 30 χρόνια σκληρής δουλειάς, για αποκτήσω αυτά που έχω, και τώρα αυτός ο χρυσοθήρας θέλει να μου τα πάρει!

Η φιλοσοφία της Καμπάλα διδάσκει ότι δεν παίρνεις από αυτά που δεν έχεις δουλέψει. Λοιπόν ο Γκάι κάνει ακριβώς αυτό. Δεν έχει δουλέψει ούτε για ένα πένυ από αυτά που έχω και θέλει, θέλει, θέλει συνέχεια. Αυξάνει τις απαιτήσεις και θέλει συνέχεια, συνέχεια περισσότερα! Είναι απίστευτο".

Είναι γνωστό ότι η περιουσία του σκηνοθέτη ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια λίρες, αλλά οι φίλοι της τραγουδίστριας υποστηρίζουν ότι είναι τσιγκούνης, αφού η Μαντόνα δεν τον έχει δεί ποτέ να βγάζει ούτε λίρα από τον τραπεζιτικό του λογαριασμό.

Η Μαντόνα είναι ο "βράχος" της οικογένειας. Έχει πάντα τα παιδιά μαζί της και φροντίζει για όλα τα έξοδα τους".

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν μετά το διαζύγιο του ζευγαριού είναι η κηδεμονία των παιδιών.

Κάποιες κριτικές που δέχθηκε τελευταία για την ανατροφή των παιδιών της, πίκραναν πολύ την δημοφιλή τραγουδίστρα: "Τα παιδιά δεν είναι κακομαθημένα. Είναι ευγενικά, χαριτωμένα, είναι μια καταπληκτική μητέρα", αποκάλυψε πρόσωπο που έχει ζήσει την Μαντόνα εκτός δημοσιότητας.

"Πού βρίσκουν το κακό στο ότι δεν θέλει τα παιδιά της να τρώνε ανθυγιεινά φαγητά, όπως γλυκά και σάλτσες; Είναι κρίμα να την κατηγορούν γι΄αυτό! Αγαπάει τα παιδιά και θα κάνει τα πάντα για να τα κρατήσει κοντά της".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Μαντόνα δεν πρόκειται να μετακομίσει για πάντα στην Αμερική, ούτε χώρισε εξαιτίας του μπειζμπολίστα Αλεξ Ροντρίγκεζ -που την τελευταία εβδομάδα όλοι τον ρωτούσαν για την σχέση του με την Μαντόνα- αυτό που φαίνεται να τους ενώνει είναι η κοινή πίστη τους στην καμπάλα.

Η δημοφιλής στάρ θα κρατήσει το σπίτι της στο Λονδίνο, το οποίο αν και της φέρνει πικρές αναμνήσεις, πιστεύει ότι είναι η βάση των παιδιών της. "Είναι ευχαριστημένα με το σχολείο τους, και δεν θέλει με τίποτα να διαταράξει την ηρεμία τους".

Η Μαντόνα μπορεί να κάνει μια καινούργια αρχή στην ζωή της στην Αμερική, αλλά παραμένει δεμένη με την Αγγλία, κάτι που φαίνεται κι απ' την πρόσφατη δήλωση της: "Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία αγαπάω την Αγγλία, αλλά σίγουρα ο σύζυγος μου δεν είναι ένα από αυτά!".