Πρωταγωνιστούν στο «Ηρώ δύο»

22.10.2008
Εχοντας πάρει το βάφτισμα του πυρός, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Μέμος Μπεγνής κάνουν ένα βήμα παραπέρα και θα ανέβουν στη σκηνή για να τραγουδήσουν. Αν και κάνουν και οι δύο καριέρα στην υποκριτική

Εχοντας πάρει το βάφτισμα του πυρός, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Μέμος Μπεγνής κάνουν ένα βήμα παραπέρα και θα ανέβουν στη σκηνή για να τραγουδήσουν. Αν και κάνουν και οι δύο καριέρα στην υποκριτική, δεν έχουν πρόβλημα να δοκιμάζονται να κάνουν τη διαφορά ξεδιπλώνοντας και τα υπόλοιπα ταλέντα τους. Έτσι, παράλληλα με τις εμφανίσεις τους στο θέατρο και σε τηλεοπτικά σίριαλ θα εμφανίζονται στο πλευρό της Ηρώς, που ξεκινάει τις εμφανίσεις της την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στο «Πόλις Stage».

Βέβαια, δεν βρέθηκαν τυχαία στο χώρο του τραγουδιού. Ο Αντώνης Λουδάρος παράλληλα με τις θεατρικές σπουδές του παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και χορού, ενώ η ερμηνεία του στα τραγούδια του μιούζικαλ «Δυο τρελοί, τρελοί παραγωγοί» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή εισέπραξε τις καλύτερες κριτικές. Ο Μέμος Μπεγνής από την άλλη έκανε το ντεμπούτο του στο τραγούδι με ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Κώστα Μακεδόνα. Ωστόσο, στο παρελθόν και για πολλά χρόνια έκανε μαθήματα πιάνου.

«Ηρώ δύο» είναι ο τίτλος της ενότητας των φετινών εμφανίσεων της Ηρώς, όπου δύο... ο Αντώνης Λουδάρος και ο Μέμος Μπεγνής. Οι πρώτες συζητήσεις για τη συνύπαρξη των τριών καλλιτεχνών ξεκίνησε πέρυσι, αλλά χρειάστηκε αρκετός χρόνος προετοιμασίας μέχρι η αρχική ιδέα να πάρει σάρκα και οστά. Αρχικά εμπόδιο στάθηκαν τα φορτωμένα προγράμματα των δύο δημοφιλών ηθοποιών, αλλά τελικά μέσα στο Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκε ένα ραντεβού μεταξύ τους και αφού συζήτησαν τις λεπτομέρειες, έκλεισαν τη συμφωνία. Ο αρχικός τίτλος της παράστασης ήταν «Μία γυναίκα δύο άντρες», αλλά τελικά συμφώνησαν στο «Ηρώ δύο».

Σχολιάζοντας την παράσταση, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Μέμος Μπεγνής δήλωσαν: «Η Ηρώ κάνει καριέρα στο τραγούδι, εμείς κάνουμε το κέφι μας. Άλλη είναι η δουλειά μας, απλώς θέλουμε να περάσουμε καλά». Έτσι γεννήθηκε μια μουσική παράσταση που στόχος της είναι να περάσει καλά ο κόσμος σε ένα πρόγραμμα-έκπληξη, με τους δύο ηθοποιούς να ερμηνεύουν και μικρούς ρόλους πάνω στη σκηνή του «Πόλις Stage».

Δ.Κ.