Χωρισμός-βόμβα

20.10.2008
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Νέρι Καστίγιο και η σύζυγός του Μαριάννα Σταματοπούλου δεν είναι πια μαζί. Τι συνέβη; Γιατί χώρισε το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι;

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία είχαν περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους, αν και αυτό δεν παραξένεψε κανέναν. Οι περισσότεροι απέδωσαν την κοσμική τους απουσία στη γέννηση της κορούλας τους Μύριαμ-Ελένης και στις νέες υποχρεώσεις που προέκυψαν στη ζωή τους εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής Νέρι Καστίγιο και η σύζυγός του Μαριάννα Σταματοπούλου, χωρίς ποτέ να γίνει κουβέντα για κρίση στη σχέση τους, πήραν εντελώς ξαφνικά την απόφαση να χωρίσουν.

Οι δυο τους έζησαν τον απόλυτο έρωτα. Η γνωριμία τους πριν από περίπου τρία χρόνια έδειχνε ότι ο ένας είχε βρει στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο. Ο Νέρι δήλωνε με πάθος ότι η Μαριάννα είναι η γυναίκα της ζωής του και ότι τη λατρεύει όσο κανέναν άλλο. Μάλιστα, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα από τη δημιουργία του δεσμού τους οι δύο νέοι έκαναν σχέδια για την κοινή τους ζωή, όπως κι έγινε τελικά, όταν γεννήθηκε η κορούλα τους, οπότε ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης. Κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο για να ζήσουν τον έρωτά τους, ενώ πριν από αρκετούς μήνες ακόμη και δημοσίευμα εφημερίδας που ανέφερε ότι ο Νέρι νυχτοπερπατάει συνοδευόμενος από γνωστό μοντέλο φαίνεται ότι δεν τους επηρέασε, αφού συνέχιζαν να δηλώνουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Όλα αυτά όμως μέχρι την περασμένη εβδομάδα, όταν η Μαριάννα Σταματοπούλου μαζί με την κόρη τους Μύριαμ-Ελένη μετακόμισαν οριστικά στο πατρικό της στη Χαλκιδική, ενώ ο Νέρι με ένα σκάφος ταξιδεύει στο εξωτερικό έχοντας αφήσει πίσω του την ευτυχία της οικογενειακής ζωής. Οι λόγοι που οδήγησαν Νέρι και Μαριάννα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους δεν έχουν γίνει γνωστοί. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις δυσκόλεψαν αρκετά τη ζωή του ζευγαριού, με αποτέλεσμα οι καβγάδες και οι καθημερινές προστριβές να σκιάσουν την ευτυχία τους και να οδηγήσουν τη σχέση τους σε τέλμα. Από την άλλη, άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος εύχονται να είναι μια κρίση που σύντομα θα φτάσει στο τέλος της και θα τους ξαναδούμε ευτυχισμένους και αγαπημένους να κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον.