Πρωταγωνίστρια σε μιούζικαλ η Γκερεκου;

22.10.2008
Οι μεγάλες αγάπες δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα, πόσο μάλλον για την Άντζελα Γκερέκου, που πραγματικά λατρεύει την υποκριτική και την οποία δυστυχώς μέχρι πρότινος είχε «εγκαταλείψει» για χάρη της πολιτικής της καριέρας.

Οι μεγάλες αγάπες δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα, πόσο μάλλον για την Άντζελα Γκερέκου, που πραγματικά λατρεύει την υποκριτική και την οποία δυστυχώς μέχρι πρότινος είχε «εγκαταλείψει» για χάρη της πολιτικής της καριέρας. Το τελευταίο διάστημα η ταλαντούχα ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού, όπως μαθαίνουμε, σκέφτεται να συνεχίσει την καλλιτεχνική της πορεία, που τόσο όμορφα είχε ξεκινήσει, και να διεκδικήσει το χειροκρότημα του κοινού, που τη λατρεύει.

Χατίρι δεν χαλάει ο Τόλης Βοσκόπουλος στην αγαπημένη του σύζυγο, τη βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου. Τη στηρίζει σε κάθε της απόφαση και μάλιστα μπαίνει μπροστά για να προωθήσει με όλη του τη δύναμη και επιρροή οποιαδήποτε επιθυμία της. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, που η ηθοποιός θέλει να ξαναγυρίσει στο θέατρο, κάτι που θα γίνει πραγματικότητα μετά από την άρση του ασυμβίβαστου. Η Άντζελα Γκερέκου λοιπόν θέλει να ανεβάσει ένα μιούζικαλ τον ερχόμενο χειμώνα και μάλιστα σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, μια υπερπαραγωγή που θα συζητηθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, τα έργα που την έχουν συνεπάρει δεν είναι ένα ή δύο, αλλά περισσότερα. Μάλιστα, αναζητά σενάρια που να μπορούν να εξασφαλίσουν ένα σημαντικό ρόλο για το σύζυγό της, που, εκτός από... αυτοκολλητάκι, τον θεωρεί και μεγάλο γούρι της. Δεν θα τη δούμε λοιπόν με οποιονδήποτε παρτενέρ, αλλά με το βαρύ πυροβολικό του ελληνικού πενταγράμμου, τον Τόλη Βοσκόπουλο. Το ζευγάρι που πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Ήρθες σαν όνειρο», που ανέβηκε στο Θέατρο «Ακροπόλ» το 1998, επιθυμεί να συγκεντρώσει γύρω του την αφρόκρεμα των Ελλήνων ηθοποιών, αυτούς που θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του δύσκολου αυτού είδους θεάτρου, που συνδυάζει υποκριτική, χορό και τραγούδι. Μέμος Μπεγνής και Μαρία Σολωμού είναι δύο από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Δύο ηθοποιοί εξαιρετικά αγαπητοί, οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν την ποιότητα που αναζητά η κυρία Γκερέκου. Επίσης, σκέφτονται στο θέατρο να υπάρχει ζωντανή ορχήστρα, ενώ αναζητούνται οι άνθρωποι που θα γράψουν ή θα διασκευάσουν τη μουσική και τα τραγούδια, τα οποία δεν θα ερμηνεύει μόνο ο Τόλης, αλλά και το υπόλοιπο καστ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ