Τα μαύρα χρόνια της Μπρίτνεϊ

10.10.2008
Η ποπ σταρ αναφέρεται στα "μαύρα χρόνια" της ζωής της μέσα από ένα ειδικό αφιέρωμα που θα προβληθεί από το MTV.

Ένα ειδικό αφιέρωμα που θα προβληθεί από το MTV, αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της πολυτάραχης ζωής της αγαπημένης ποπ σταρ.

"Έχω περάσει πολλά... που ο κόσμος δεν ξέρει. Αλλά, ήρθε η ώρα να τα μάθει" από την εκπομπή που θα προβληθεί στις 30 Νοεμβρίου", παραδέχεται σε συνέντευξή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η 26χρονη τραγουδίστρια που έκανε δυναμική επανεμφάνιση στα βραβεία MTV, αναφέρεται και στην μεγάλη μοναξιά που υπάρχει στην ζωή των διάσημων: "Τα πράγματα στον κόσμο τους δεν είναι μόνο πασπαλισμένα μόνο με χρυσόσκονη". Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άστατη ζωή της ίδιας τα δύο προηγούμενα χρόνια που την οδήγησαν στο να χάσει την κηδεμονία των παιδιών της και όχι μόνο!

"Όταν κοιτάζω πίσω λέω στον εαυτό μου: 'Είσαι έξυπνη γυναίκα. Τι στο διάολο σκεπτόσουν τότε;".

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει την δημοσιότητα και το γεγονός ότι οι παπαράτσι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα λέει: "Είμαι κολλημένη σε αυτή την κατάσταση, και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, απλά προσπαθώ να προσαρμοστώ... να την διαχειριστώ. Αυτό βέβαια δεν παύει να με καταπιέζει".

Στο ντοκυμαντέρ-εξομολόγηση, η Σπίαρς, πρόκειται να αναφερθεί μεταξύ άλλων και στην διάρκεια της νοσηλείας της στην ψυχιατρική κλινική, αλλά και στην διαμάχη που είχε με τον πρώην σύζυγο της Κέβιν Φεντερλέιν.

Η παρουσία της απονομή των μουσικών βραβείων MTV τον περασμένο Σεπτέμβριο, κέρδισε τα θετικά σχόλια σε αντίθεση με όσα είχαν γραφτεί σχετικά το 2007.

Το έκτο προσωπικό της άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου, και συμπίπτει με τα 27α γενέθλια της Μπρίτνεϊ, ενώ παράλληλα θα κάνει και μια έκτακτη εμφάνιση στο βρετανικό "X Factor".