Αντζελίνα: "Ο Μπραντ μου άλλαξε τη ζωή"!

13.10.2008
"Ο Μπραντ μου άλλαξε την γνώμη που είχα για την μητρότητα. Ποτέ δεν είχα νοιώσει την ανάγκη να μείνω έγκυος, δεν έβρισκα ότι ήταν κάτι σημαντικό μέχρι που τον γνώρισα" αποκαλύπτει η δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "W".

"Ο Μπραντ μου άλλαξε την γνώμη που είχα για την μητρότητα. Ποτέ δεν είχα νοιώσει την ανάγκη να μείνω έγκυος, δεν έβρισκα οτι ήταν κάτι σημαντικό, μέχρι που τον γνώρισα! Ήταν ένα από τα πολλά πράγματα στα οποία με επηρέασε", αποκαλύπτει η Αντζελίνα Τζολί στο περιοδικό "W".

Εκτός από το ασπρόμαυρο εξώφυλλο του τεύχους, το οποίο δείχνει την Τζολί να θηλάζει ένα απ' τα δίδυμα, αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι και οι εσωτερικές φωτογραφίες του θέματος που είναι τραβηγμένες από τον Μπραντ και παρουσιάζουν την Αντζελίνα να παίζει με τα παιδιά της.

Συνεχίζοντας αποκαλύπτει ότι άλλαξε γνώμη για την εγκυμοσύνη, όταν είδε το πόσο δεμένος ήταν σύντροφός της με τα υιοθετημένα της παιδιά, Μάντοξ και Ζαχάρα.

"Δεν μου είπε ποτέ ότι θέλει να κάνουμε άλλα παιδιά. Έτσι μέσα μου ηρέμησα. Κατάλαβα ότι τα αγαπάει σαν δικά του, και ποτέ δεν θα τα δει διαφορετικά".

Μετά από αυτή την διαπίστωση τα συναισθήματα της Τζολί, ως προς την βιολογική μητρότητα άλλαξαν: "Απλά αφέθηκα να παρασυρθώ από τα συναισθήματα που με πλημμύρισαν. Ξαφνικά ήθελα να μείνω έγκυος, να γεννήσω το παιδί του. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα εξηγήσεις".

"Είμαι με έναν άντρα", συνεχίζει "που είναι αρκετά εξελιγμένος ώστε να βλέπει το σώμα μου και να το αγαπάει περισσότερο, ακριβώς λόγω της διαδρομής που έχει κάνει και αυτού που έχει δημιουργήσει. Αυθόρμητα το βλέπει έτσι, κι έτσι κι εγώ αυθόρμητα νιώθω πιο σέξι", δηλώνει η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Changeling" που θα δούμε σύντομα και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Η Τζολί που έχει ήδη στο ενεργητικό δύο διαζύγια ένα από τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον και ένα από τον Τζόνι Λι Μίλερ βρήκε επιτέλους τον "ιδανικό άντρα" γι΄αυτήν: "Τον σέβομαι με βοηθάει να γίνομαι καλύτερη, να παλεύω γι΄αυτά που αγαπώ".

Το ζευγάρι υιοθέτησε μαζί τον 4χρονο σήμερα Παξ, από το Βιετνάμ, ενώ υποδέχθηκε την πρώτη του βιολογική κόρη Σιλό, τον Μάϊο του 2006, και ακολούθησαν τα δίδυμα Κνόξ Λεόν και Βιβιέν Μαρσελίν τον περασμένο Ιούλιο.

"Τώρα δεν θα άλλαζα αυτή την εμπειρία με τίποτα στον κόσμο", εξομολογείται με πάθος η Αντζελίνα. "Μου έμαθε πολλά για την ζωή, ωρίμασα μέσα από αυτή την διαδικασία και φυσικά η οικογένεια μεγάλωσε, αφού πια έχουμε έξι παιδιά!

Πρόσφατα, η 33χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια σε συνέντευξη που έδωσε στη γερμανική έκδοση του περιοδικού "Vanity Fair", δεν έκρυψε την συμπάθεια που τρέφει στο πρόσωπο του Ομπάμα, χωρίς όμως ν' αποκαλύψει ποιον και αν θα ψηφίσει η ίδια. Σε ερώτηση σχετικά με την καταγωγή του Ομπάμα σχολίασε: "Είναι καλό (στοιχείο), αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τον ψηφίσεις. Ο Ομπάμα είναι υπέρ της παγκόσμιας δικαιοσύνης, της επέμβασης στις περιπτώσεις γενοκτονίας, και της κατάργησης του Γκουαντάναμο. Αυτοί είναι λόγοι για να τον ψηφίσεις, όχι η καταγωγή του".

Η τοποθέτησή της Αντζελίνα, έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί πριν από λίγο καιρό είχε κατηγορηθεί από την Ροζάν Μπαρ για συντηριτισμό και για ταύτιση ιδεών με τον πατέρα της, Τζον Βόιτ, ο οποίος είναι οπαδός του Μακ Κέιν.