Το φόρεμα που κέρδισε τις εντυπώσεις

10.10.2008
Η εμφάνιση της Λίζ Χάρλεϊ φορώντας το μαύρο φόρεμα με τις παραμένες ψηφίστηκε ως η καλύτερη παρουσία όλων των εποχών στο κόκκινο χαλί.

Η εμφάνιση της Λίζ Χάρλεϊ φορώντας το μαύρο φόρεμα με τις παραμάνες και το αβυσσαλέο ντεκολτέ ψηφίστηκε ως η καλύτερη παρουσία όλων των εποχών στο κόκκινο χαλί.

Η 43χρονη μοντέλο και ηθοποιός, έκλεψε τις εντυπώσεις και μαζί πόλλά κακεντρεχή σχόλια, όταν συνόδεψε τον σύντροφο της Χιου Γκράντ στην πρεμιέρα της ταινίας "Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία", το 1994 φορώντας την περίφημη δημιουργία του "Vercace".

Η Οντρέϊ Χέπμπορν ήρθε δεύτερη με το ασπρόμαυρο εμπριμέ φόρεμα του "Givenchy" που φορούσε το 1954 στην απονομή των Όσκαρ. Ενώ στην τρίτη θέση κατατάχθηκε η Τζούλια Ρόμπερτς με την εμφάνισή της στα Όσκαρ του 2001, όπου κατέκτησε το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία "Έριν Μπρόκοβιτς".

Ο εκπρόσωπος του πολυκαταστήματος, Debenhams, που οργάνωσε την ψηφοφορία δήλωσε σχετικά: "Το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν που τη μεταμόρφωσε τη Λιζ Χάρλεϊ από αφανή ηθοποιό και απλό κορίτσι του Χιου Γκραντ, σε όνομα παγκόσμιας αναγνώρισης".