Η Αντζελίνα βρεφοθηλάζουσα!

10.10.2008
Αίσθηση προκάλεσε η καινούργια φωτογράφιση της Αντζελίνα Τζολί να θηλάζει ένα απ' τα δίδυμα, στο εξώφυλλο του περιοδικού "W".

Αίσθηση προκάλεσε η καινούργια φωτογράφιση της Αντζελίνα Τζολί να θηλάζει ένα απ' τα δίδυμα, στο εξώφυλλο του περιοδικού "W".

Φορώντας ένα αμάνικο, λεπτό, βαμβακερό φόρεμα που αφήνει ακάλυπτο το αριστερό στήθος της, η Αντζελίνα ποζάρει χαμογελαστή στον φακό του Μπραντ Πιτ, ενώ στο κάτω δεξιά μέρος της φωτογραφίας διακρίνεται ένα μωρουδίστικο χεράκι, που βέβαια ανήκει σε ένα από τα δίδυμα που γεννήθηκαν τον Ιούλιο.

Άβαφτη, η Τζολί με τα μακριά μαύρα μαλλιά της να πέφτουν ελεύθερα στους ώμους τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, φαίνεται κουρασμένη, αλλά ταυτόχρονα πλημμυρισμένη απ' τη χαρά της μητρότητας. Ο τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού υπόσχεται "προσωπικές φωτογραφίες" της 33χρονης ηθοποιού, όπου εμφανίζεται να παίζει σαν "μικρό κοριτσάκι" με τα υπόλοιπα παιδιά της .

Σχόλια είχε προκαλέσει και παλαιότερη φωτογράφηση της σταρ, στο εξώφυλλο του "People", που την απεικόνιζε να φορά κάτω από την ανοιχτή μπλούζα της ένα λευκό σουτιέν θηλασμού μετά την γέννηση της κόρης της Σιλό, που σήμερα είναι 2 χρονών.

Η εκπρόσωπος της παγκόσμιας οργάνωσης υποστήριξης του θηλασμού "La Leche", Τζέιν Κράουζ αντιμετώπισε θετικά την απόφαση της Αντζελίνα να φωτογραφηθεί θηλάζοντας τα δίδυμα: "Ο θηλασμός σε δημόσια θέα αποκαλύπτει πολύ λιγότερα απ' όσα οι πρωταγωνίστριες με τις τουαλέτες τους στο κόκκινο χαλί... Νομίζω ότι πολλές γυναίκες θα παραδειγματιστούν από την Αντζελίνα -αφού αποτελεί πρότυπο- και θα καταλάβουν ότι ο θηλασμός μπορεί να συμβαδίζει με την ομορφιά!

Το συγκεκριμένο τεύχος αναμένεται να αποφέρει στο περιοδικό εκατομμύρια δολάρια. Όπως έγινε ευρύτερα γνωστό το καλοκαίρι, οι πρώτες φωτογραφίες των διδύμων είχαν κοστίσει στα περιοδικά People και Hello, που μοιράστηκαν τα έξοδα από κοινού, 14 εκατομμύρια δολάρια. Ποσό το οποίο διατέθηκε εξ' ολοκλήρου από το ζευγάρι για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Αντζελίνα που έχει διακριθεί με Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου το 1999, για την εμφάνισή της στην ταινία "Το κορίτσι που άφησα πίσω", αναμένεται να προταθεί για δεύτερη φορά φέτος, ως πρωταγωνίστρια στην ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, "The Changeling".

Ο σύντροφός της Μπραντ Πιτ, πρωταγωνιστεί στην ταινία των αδελφών Κοέν, "Καυτό Απόρρητο", με συμπρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ.