Ο Λάκης "ανεβάζει" στο σανίδι την Ελένη!

15.10.2008
Πώς και πώς περίμενε το τηλεοπτικό κοινό την επιστροφή του... τηλεοπτικού γύφτου! Του κατοίκου του τσαντιριού που καυτηριάζει την καθημερινότητά μας και τους πρωταγωνιστές της και που από την πρώτη κιόλας εκπομπή σάρωσε σε τηλεθέαση.

Πώς και πώς περίμενε το τηλεοπτικό κοινό την επιστροφή του... τηλεοπτικού γύφτου! Του κατοίκου του τσαντιριού που καυτηριάζει την καθημερινότητά μας και τους πρωταγωνιστές της και που από την πρώτη κιόλας εκπομπή σάρωσε σε τηλεθέαση.

Κι ας «στήνει» το δημοφιλές «τσαντίρι» του, όταν κρίνει ότι χρειάζεται και υπάρχει λόγος, πάντα σε συνεννόηση με το κανάλι και όχι κάθε εβδομάδα. Άλλωστε, όπως όλοι ξέρουμε, ο Λάκης είναι απρόβλεπτος και χτυπάει πάντα εκεί που δεν τον περιμένεις.

Ο λόγος που δεν θέλει να είναι κάθε εβδομάδα στις τηλεοπτικές επάλξεις είναι ότι παράλληλα φέτος θα εκπληρώσει την επιθυμία του να κάνει θέατρο και θα ανεβάσει το έργο «Ο βιοπαλαιστής στη στέγη» στο ολοκαίνουργιο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Υπάρχει όμως και ένα μυστικό στη φετινή παράσταση, που ακούει στο όνομα Ελένη Μενεγάκη!

Επειδή λοιπόν ο Λάκης ξέρει καλά τι θέλει ο κόσμος και η σόουμπιζ, είπε να κάνει το μεγάλο «μπαμ». Όχι στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», που σκίζει ούτως ή άλλως σε θεαματικότητες, αλλά στο θέατρο, όπου η παράσταση που ετοιμάζει με άκρα μυστικότητα με συμπρωταγωνίστρια τη Χρύσα Ρώπα αναμένεται να περιλαμβάνει εκπλήξεις-δυναμίτες!

Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί το ότι πιθανότατα θα δούμε να παίζει σ' αυτήν και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και άλλοι αγαπημένοι σταρ φίλοι του, που έχουν περάσει από την εκπομπή του; Ο έξυπνος και μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος έχει σκεφτεί κάτι που αν υλοποιηθεί, ετοιμαστείτε για ουρές στην Πειραιώς, όπου βρίσκεται το «Θέατρον». Ένα βίντεο-έκπληξη το οποίο θα «παίζει» στη ροή της ιστορίας θα γεμίσει το σανίδι με την εκπληκτική Ελένη Μενεγάκη, που με το προσωπικό της στυλ, το νάζι, την ομορφιά της και τον αυθορμητισμό της έχει καταφέρει να είναι η πρώτη στις καρδιές του κόσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η Ελένη θα υποδυθεί τον εαυτό της, καθώς ο ταλαίπωρος «βιοπαλαιστής» θα πάει στην πιο δημοφιλή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης για να πει τα παράπονά του για όλα όσα συμβαίνουν γύρω του. Αν και ακόμα η παρουσιάστρια δεν έχει απαντήσει στον Λάκη, μια τέτοια έκπληξη, όπως συζητιέται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, θα φέρει ουρές στο ταμείο του θεάτρου. Και αν σ' αυτή την ιδέα του γνωστού ηθοποιού προσθέσουμε ότι όλοι οι σταρ φίλοι του που έχουν περάσει από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» (Γιάννης Πάριος, Δήμητρα Γαλάνη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Σταμάτης Κραουνάκης κ.ά.) είναι στο πλευρό του και έτοιμοι να τον βοηθήσουν να κάνει πράξη το νέο του μεγάλο θεατρικό στοίχημα, είναι σίγουρο ότι ο «βιοπαλαιστής» του θα γίνει talk of the town. Φανταστείτε να δεχτεί τελικά η Ελένη Μενεγάκη να πίνει καφέ μαζί του μέσω videowall στην παράστασή του. Οι δυο τους θα «κόψουν» και θα «ράψουν» τόσο τέλεια, που θα... καεί το θεατρικό σανίδι!