Π. Καλλίδης: "Η Τζούλια τραγουδάει για το κέφι της"

14.10.2008
Βουίζει η σόουμπιζ με τα καμώματα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που, όπως όλα δείχνουν, παίζει με τα νεύρα, όχι μόνο του κοινού, αλλά και των συνεργατών της.

Aπό τους ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ , ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Βουίζει η σόουμπιζ με τα καμώματα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που, όπως όλα δείχνουν, παίζει με τα νεύρα, όχι μόνο του κοινού, αλλά και των συνεργατών της. Τις τελευταίες μέρες οι φήμες που θέλουν την καλλονή να έχει αποχωρήσει από το κέντρο που εμφανίζεται φουντώνουν. Αιτία οι σχέσεις της με το συνάδελφό της Πάνο Καλλίδη, και όχι μόνο. Τι είπε ο Πάνος στο ΛΟΙΠΟΝ πριν από μερικά 24ωρα; Τα σχόλια είναι περιττά...

Δύο χρονιές συνεργάστηκες με τη Θέλξη, φέτος με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Πώς είναι η συνεργασία σας;

«Τυπική, αλλά επαγγελματικά σε καλό επίπεδο».

Πάντως, οι φήμες σας θέλουν ήδη στα μαχαίρια...

«Είναι λίγο ντεμοντέ αυτό. Έχει ειπωθεί για τα περισσότερα σχήματα μεταξύ του ανδρικού και του γυναικείου ονόματος. Δεν είμαστε στα μαχαίρια, είμαστε στα όπλα. (Γέλια!) Εννοείται πως κάνω πλάκα!».

Είχατε προγραμματίσει να ηχογραφήσετε κι ένα ντουέτο;

«Αγνοείται η τύχη του, γιατί οι συνεργάτες της Τζούλιας δεν έχουν αποφασίσει. Δεν ξέρω τι σκέφτονται. Από μέρους μας έγινε η πρόταση, το τραγούδι σε ρυθμούς ποπ έχει βρεθεί και περιμένουμε να νιώσει έτοιμη η δεσποινίς Τζούλια για να το γράψουμε».

Πάντως, συνεχίζετε κανονικά....

«Αυτό δεν μπορώ να το υπογράψω κιόλας».

Εννοώ μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Δεν μπορώ να σ' το υπογράψω. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να διακοπεί μια συνεργασία. Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα».

Πόσο υποχωρητικός είσαι σε θέματα μαρκίζας ή προγράμματος;

«Υποχωρητικός δεν είμαι. Υπάρχουν σενάρια που θέλουν το πρώτο όνομα αριστερά, τη φωτογραφία του μεγαλύτερη κ.λπ. Εμένα στόχος μου είναι πάντα να υπάρχει δυνατός παρτενέρ, με πυγμή στη δουλειά και να πηγαίνει καλά το μαγαζί. Τι να το κάνεις όσο μεγάλος και αν είσαι στην αφίσα όταν το μαγαζί δεν πηγαίνει καλά; Μικραίνεις μέσα, πάνω στην πίστα».

Θα πήγαινες σε ένα νυχτερινό σχήμα κάτω από ένα μεγάλο γυναικείο όνομα;

«Φυσικά. Υπάρχουν καλλιτέχνιδες με τεράστια καριέρα και εμπειρία, με τις οποίες δεν θα γινόταν αλλιώς. Δεν θα αμφισβητούσα ποτέ την πορεία της Άννας Βίσση, της Πέγκυς Ζήνα ή της Δέσποινας Βανδή. Εγώ βγήκα πριν από 5 χρόνια, κάποιες κυρίες είναι 15 χρόνια στο χώρο. Δεν θα έβγαινα μπροστά απ αυτές. Όπως και το αντίθετο».

Κι έχεις και την πόρτα του καμαρινιού σου ανοιχτή για τον κόσμο, σε αντίθεση με την Τζούλια, που δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση για επισκέψεις από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.

«Είμαι επαγγελματίας 12 χρόνια και τα 5 τελευταία κάνω πρωταθλητισμό. Η Τζούλια μπορεί να κάνει αυτό το επάγγελμα για το κέφι της ή για τα λεφτά... Σε έναν καλλιτέχνη που θέλει να χαράξει μια πορεία στο χώρο δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές. Νομίζω πως ο κόσμος τα κρίνει αυτά και τα κατακρίνει».

Θα εμφανιζόσουν μαζί της πάνω στην πίστα;

«Νομίζω πως είναι λίγο δύσκολο, γιατί αντιπροσωπεύουμε διαφορετικά ήδη μουσικής. Η Τζούλια υποστηρίζει το πιο pop dance στυλ, χορευτικό σε ξένους και ελληνικούς ρυθμούς. Εγώ λέω διαφορετικά τραγούδια».

Πιστεύεις πως δεν ταιριάζετε, δηλαδή...

«Νομίζω πως δεν μπορούμε. Είμαστε αλλού».

Τη θεωρείς καλή τραγουδίστρια;

«Έχει καλή φωνή η Τζούλια και με εκπλήσσει το ότι αν και είναι ακόμη στην αρχή, τραγουδάει άνετα. Με λίγα μαθήματα και λίγη δουλειά θα γίνει πολύ καλύτερη».

Δηλαδή, θεωρείς πως έχει ερμηνευτικές δυνατότητες;

«Σαν νέα καλλιτέχνιδα είναι καλή. Σίγουρα θέλει δουλειά. Αν μου έλεγες ότι τραγουδάει 10 χρόνια και είναι όπως τώρα, θα σου έλεγα ότι δεν είναι καλή. Για τις εβδομάδες που τραγουδάει, όμως, είναι καλή».

Σου βγάζει κάτι ερωτικό πάνω στην πίστα;

«Όχι, δεν μπορώ να τη δω ερωτικά. Τη βλέπω σαν συνάδελφο».

Τελικά, πώς είναι σαν άνθρωπος;

«Όσο την ξέρετε κι εσείς την ξέρω κι εγώ. Όπως είπα και νωρίτερα, οι σχέσεις μας είναι σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο».