Η ατάκα του Μουτσινά έφερε ένταση!

14.10.2008
Κάτι τα νούμερα τηλεθέασης, κάτι το κλίμα μεταξύ των συντελεστών, η καυστική αυτή ατάκα του Νίκου Μουτσινά, και μάλιστα πρωί πρωί, πυροδότησε νέα ένταση στο πλατό του «Πρωινού καφέ».

Κάτι τα νούμερα τηλεθέασης, κάτι το κλίμα μεταξύ των συντελεστών, η καυστική αυτή ατάκα του Νίκου Μουτσινά, και μάλιστα πρωί πρωί, πυροδότησε νέα ένταση στο πλατό του «Πρωινού καφέ». Η κατάσταση για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 τις τελευταίες ημέρες δεν είναι καλή. Μετά την έναρξη του «Καφέ με την Ελένη» και του «Όμορφου κόσμου το πρωί» ο «Πρωινός καφές» ήταν φυσικό να πέσει στην τρίτη θέση, όχι όμως με απόσταση μεγαλύτερη των 10 μονάδων από τους δύο πρώτους, με ποσοστά που κυμαίνονται περίπου στο 12%.

Στον ΑΝΤ1 βλέπουν ότι το νέο δίδυμο δεν έχει την απήχηση που θα περίμεναν στο κοινό 15-44, ούτε πάλι συγκρατεί τους τηλεθεατές μεγαλύτερης ηλικίας, κάτι που επιτεύχθηκε πέρυσι σε μεγάλο βαθμό από την Ελεονώρα Μελέτη.

Από την άλλη, στο πλατό πολλές είναι οι μέρες που οι δύο παρουσιαστές δεν είναι στα κέφια τους, αλλά στα κέφια του δεν είναι και το κανάλι, και όχι μόνο για τα νούμερα...

Πριν από λίγες ημέρες κι ενώ η Λίτσα Πατέρα έκανε προβλέψεις για τον Ταύρο, είπε ότι κάποιοι το επόμενο χρονικό διάστημα θα δεσμευτούν ή θα παντρευτούν. Τότε ο Νίκος Μουτσινάς πέταξε την καυστική ατάκα, «Δεν παντρεύομαι, πού να τρέχω για νυφικό», κάτι που φαίνεται να ενόχλησε τους επιτελείς του προγράμματος, καθώς όλοι γνωρίζουν το ανατρεπτικό χιούμορ του και το εκτιμούν, θεωρούν όμως ότι η φράση αυτή παραήταν ακραία για το κοινό της πρωινής ζώνης και συγκεκριμένα του ΑΝΤ1.

Πάντως, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να γίνουν οι πρώτες διορθωτικές κινήσεις στην εκπομπή, με τις πληροφορίες να επιμένουν πως και ο «Καφές» θα ακολουθήσει τη συνταγή πάνελ. Γι αυτόν το λόγο έχουν γίνει ήδη επαφές με τρία άτομα που θα πλαισιώνουν τους κεντρικούς παρουσιαστές, Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Ζαρίφη. Πάντως, έντονος προβληματισμός επικρατεί και στο Alter για το «Η Ελλάδα παίζει» της Μαριέττας Χρουσαλά, που έχει κολλήσει σε χαμηλά μονοψήφια νούμερα και ήδη αναζητείται φόρμουλα ανανέωσης της εκπομπής.