Το καινούργιο τατουάζ της Αντζελίνα.

06.10.2008
Η επανεμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί στο κόκκινο χαλί της ταινίας "Chandeling", μετά την γέννηση των διδύμων ήταν εντυπωσιακή.Αυτό που τράβηξε την προσοχή και το θαυμασμό δεν ήταν μόνο το ανανεωμένο της σώμα αλλά και το καινούργιο της τατουάζ.

Η επανεμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, για την πρεμιέρα της ταινίας "Changeling", ήταν εντυπωσιακή. Ντυμένη με ένα λιτό, εφαρμοστό, μαύρο φόρεμα, ψηλοτάκουνες γόβες peep-toe και με τα μακριά σκούρα καστανά μαλλιά της, να πέφτουν ελεύθερα στους ώμους, κέρδισε τον θαυμασμό όλων γι' ακόμη μια φορά. Όμως, αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή δεν ήταν το ανανεωμένο της σώμα, αλλά το καινούργιο της τατουάζ.

Η δημοφιλής ηθοποιός πρόσθεσε στον αριστερό της ώμο το γεωγραφικό μήκος και πλάτος της περιοχής που γεννήθηκαν τα δίδυμα Βίβιεν Μαρσελίν και Κνόξ Λεόν, μαζί με τα αντίστοιχα στοιχεία και των άλλων παιδιών της.

Τα μωρά γεννήθηκαν στην Νίκαια της Γαλλίας, στις 12 Ιουλίου του 2008.

Το πρώτο κοριτσάκι που απέκτησε με τον Μπράντ Πήτ, η Σιλό είχε γεννηθεί στην Ναμίμπια, ενώ τα υπόλοιπα τα παιδιά προέρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου: ο γιος της Παξ υιοθετήθηκε από το Βιετνάμ, ο Μάντοξ γεννήθηκε στην Καμπότζη, ενώ η Ζαχάρα είναι από την Αιθιοπία.

Η οικογένεια εντοπίστηκε να φτάνει σύσσωμη, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, για τις ανάγκες της πρεμιέρας της ταινίας της Αντζελίνα.

Πρόσφατα εγκατέλειψαν τον πύργο τους στην Γαλλία, και μετακόμισαν στην Γερμανία, όπου σκοπεύουν να μείνουν για τουλάχιστον τρεις μήνες όσο θα διαρκέσουν και τα γυρίσματα του Μπράντ Πήτ υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Κ. Ταραντίνο.

Ο Κλίντ Ηστγουντ, που σκηνοθέτησε την Αντζελίνα Τζολί στην ταινία "Changeling" εκθείασε την ομορφιά, αλλά και το ταλέντο της.

"Εχει ένα καταπληκτικό πρόσωπο. Νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο του πλανήτη. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να δούν πέρα από αυτό... και να αναγνωρίσουν το ταλέντο της. Είναι εξώφυλλο σε όλα τα περιοδικά, κι έτσι είναι δύσκολο να προσπεράσεις την ομορφιά και να εντοπίσεις το ταλέντο που διαθέτει", δήλωσε ο Κλίντ Ηστγουντ στην πρεμιέρα της ταινίας το Σάββατο, 4/10/08.

Ο πολύπειρος σκηνοθέτης και ηθοποιός δεν παρέλειψε να τονίσει το πόσο συνεπής επαγγελματίας είναι η Αντζελίνα στην δουλειά της: "Οι ηθοποιοί που συνεργάζονται μαζί μου γνωρίζουν το πόσο απαιτητικός είμαι. Μπορεί να χρειαστεί να γυρίσουμε 25 φορές μια σκηνή για να πετύχουμε το τέλειο. Έτσι πρέπει να διαθέτουν υπομονή και επιμονή. Η Αντζελίνα που θύμησε την Μέρυλ Στρήπ στον σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζει τον ρόλο που έχει αναλάβει".

Στο Changelling, η Τζολί υποδύεται μια μητέρα που της απαγάγουν τον 9χρονο γιό και βασίζεται σε ένα αστυνομικό δράμα του 1920. "Η Ατζελίνα έχει ασχοληθεί πολύ με το σενάριο και έχει κάνει μάλιστα και τις δικές επισημάνσεις", συνεχίζει ο Ήστγουντ.

Η ταινία κέρδισε ήδη τα θετικά σχόλια των κριτικών, στο Φεστιβάλ των Καννών και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι με αυτό το ρόλο η Αντζελίνα θα κερδίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ.