Ο Ντι Κάπριο ψάχνει νύφη!

03.10.2008
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο υποστήριζε στο παρελθόν οτι δεν έχει καμία σχέση με τον ρομαντικό ήρωα του "Τιτανικού", που υποδυόταν και δήλωνε ότι δεν "είχε ποτέ ερωτευτεί", και δεν ήταν "υπέρ του γάμου".

Όσες ενδιαφερόμενες, παρακαλώ προσέλθετε! Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο που υποστήριζε στο παρελθόν ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ρομαντικό ήρωα του "Τιτανικού", που δήλωνε ότι "δεν είχε ποτέ ερωτευτεί", και δεν ήταν "υπέρ του γάμου", τώρα θέλει να παντρευτεί.

Αρκετά χρόνια μετά φαίνεται να έχει αλλάξει απόψεις για τον έρωτα και τον γάμο. "Θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά", παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του. "Καταλαβαίνω ότι αναιρώ αυτά που πίστευα στο παρελθόν. Αλλά πραγματικά πιστεύω στο θεσμό του γάμου".

Ο δεσμός του γοητευτικού ηθοποιού, με το 23χρονο Ισραηλινής καταγωγής μοντέλο, Μπαρ Ραφαέλι, τα δύο τελευταία χρόνια έχει περάσει διακυμάνσεις.

"Αυτό που θέλω είναι να ζήσω μια φυσιολογική ζωή... πέρα από την καριέρα μου. Μόλις χθές βράδυ σκεφτόμουν πόσο λίγο έχω ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος, ενώ το περισσότερο διάστημα βρίσκομαι σε διάφορες μακρινές περιοχές για τα γυρίσματα ταινιών".

Θέλοντας επίσης να δικαιολογηθεί για την απέχθεια που έδειχνε στο παρελθόν στον έρωτα την απέδωσε στο νεαρό της ηλικίας του: "Τώρα δεν συμφωνώ με τίποτα από αυτά. Βασίζονταν στην απειρία της ηλικίας. Πότε τα έλεγα όλα αυτά; Πριν χρόνια; Ε! Η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνουμε πολύ γρήγορα!"

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη ότι οι γονείς του ποτέ δεν τον πίεσαν για το τι θα ακολουθήσει στην ζωή του: "Ο λόγος που έγινα ηθοποιός είναι η αγάπη. Οι άνθρωποι διψούν για αγάπη γι΄αυτό και ακολούθησα την ηθοποιία".

Τέλος παραδέχεται ότι δεν ξεχνά ποτέ ότι πρωταγωνίστησε στην ταινία που έσπασε τα ταμεία και σάρωσε τα όσκαρ το 1997 τον "Τιτανικό": "Δεν είμαι αχάριστος. Ξέρω πόσο τυχερός είμαι" δηλώνει και καταλήγει: "Ελπίζω να μην γίνω κυνικός. Θέλω να πολλά πράγματα στην ζωή μου και όσο πιο κυνικός γίνεσαι τόσο αράζεις στον πισινό σου και δεν κάνεις τίποτα".