Ποιος "κάρφωσε" την Χήδερ Λοκλίρ;

03.10.2008
Η Χίδερ Λοκλίρ συνελήφθη το περασμένο Σάββατο με την κατηγορία ότι οδηγούσε στην περιοχής Μοντεχίτο της Καλιφόρνια, κάτω από την επήρεια ναρκωτικών. Η σύλληψη έγινε ύστερα από ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχθηκε το αστυνομικό κέντρο, όμως σύμφωνα με νέες πληροφορίες το πρόσωπο που κατήγγειλε την ηθοποιό, δεν ήταν τυχαίο.

Η Χίδερ Λοκλίρ συνελήφθη το περασμένο Σάββατο με την κατηγορία οτι οδηγούσε στην περιοχή Μοντεχίτο της Καλιφόρνια, κάτω απο την επήρεια ναρκωτικών.

Η σύλληψη έγινε ύστερα απο ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχθηκε το αστυνομικό κέντρο. Όμως σύμφωνα με νέες πληροφορίες το πρόσωπο που κατήγειλε την ηθοποιό, δεν ήταν τυχαίο.

Πρόκειται για μια πρώην υπάλληλο αμερικάνικου κουτσομπολίστικου περιοδικού που στην συνέχεια έγινε παπαράτσι και βρίσκεται υπό την επιτήρηση του FBI ως ύποπτη χάκερ, καθώς έμπαινε στα κομπιούτερ του περιοδικού για να εντοπίζει διασημότητες.

Μήπως λοιπόν παρακολουθούσε την Χήδερ Λοκλίρ σκόπιμα;

Το σίγουρο είναι ότι το αλκοτέστ της πρωταγωνίστριας του "Melrose", βγήκε αρνητικό, ενώ τα αποτελέσματα ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών θα βγουν σε λίγες εβδομάδες.

Εντωμεταξύ, αυτό που φάνηκε περίεργο στην αστυνομία και έψαξε περισσότερο την υπόθεση ήταν ότι στο καταγεγραμμένο τηλεφώνημα η γυναικεία φωνή ακούγεται να λέει:

"Την ακολουθώ.. μπαίνει στη θέση του οδηγού και βάζει μπροστά την μηχανή"... Η συνομιλία διακόπτεται από την τηλεφωνήτρια που της λέει να σταματήσει να ακολουθεί το αυτοκίνητο γιατί θα το ακολουθήσει η αστυνομία.

Ο δικηγόρος της γυναίκας που "κάρφωσε" την ηθοποιό, υποστηρίζει ότι η πελάτης του δεν την παρακολουθούσε. "Δεν δούλευε εκείνη την ώρα. Έτυχε απλώς να βρίσκεται στο ίδιο εμπορικό κέντρο με την κυρία Λοκλίρ. Οι κατηγορίες αυτές είναι αβάσιμες και στοχεύουν να συκοφαντήσουν, και να βλάψουν την πελάτισσα μου".

Η Χίδερ Λοκλίρ, δείχνει να να ξεπερνά το περιστατικό της σύλληψης, αφού εθεάθη την Πέμπτη να τρώει με τον φίλο της, και μετά να φεύγουν μαζί οδηγώντας η ίδια το αυτοκίνητο της.

Για την ιστορία, η σταρ της τηλεοπτικής σειράς "Melrose", νοσηλεύτηκε για αρκετές εβδομάδες σε κλινική για να θεραπευτεί απο το άγχος και την κατάθλιψη, και μόλις πριν απο δύο μήνες πήρε εξιτήριο.