Οι Μπραντζελίνα προσγειώθήκαν στη Ν.Υ.

02.10.2008
Δεν τους προλαβαίνουμε πια! Mόλις πριν λίγες ώρες, oι Μπραντζελίνα προσγειώθηκαν οικογενειακώς στη Νέα Υόρκη. Σκοπός της επίσκεψής τους είναι να παρευρεθούν στην πρεμιέρα του τοπικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Δεν τους προλαβαίνουμε πια! Mόλις πριν λίγες ώρες, oι Μπραντζελίνα προσγειώθηκαν οικογενειακώς στη Νέα Υόρκη. Σκοπός της επίσκεψής τους είναι να παρευρεθούν στην πρεμιέρα του τοπικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου που ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο, 4/10, όπου η Αντζελίνα συμμετέχει ως πρωταγωνίστρια της ταινίας θρίλερ του Κλιντ Ίστγουντ, "The Changeling".

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αντζελίνα μετά τη γέννηση των διδύμων. Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα στο Βερολίνο μέχρι την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Πιτ για την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, "Inglorious Bastards", ένα επίσης θρίλερ που διαδραματίζεται στη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο 44χρονος Πιτ, έχασε την γερμανική πρεμιέρα της ταινίας του "Burn After Reading" ("Καυτό Απόρρητο", για την Ελλάδα) προκειμένου να συνοδέψει την Αντζελίνα στις Η.Π.Α.

"Ο Μπραντ μ' εντυπωσίασε ήδη από την πρώτη πρόβα", είπε σε γερμανικό περιοδικό ο συμπρωταγωνιστής του στους "Bastards", Κρίστιαν Μπέρκελ. "Είναι πολύ αστείος και εξαιρετικά συμπαθής, εντελώς φυσιολογικός, καθόλου ντίβα". Ενώ ο Γκεντεόν Μπάρκχαρντ, ένας άλλος απ' τους συμπρωταγωνιστές του πρόσθεσε: "Ο Μπραντ είναι πάρα πολύ χαλαρός τύπος και ο καλύτερος ηθοποιός στον κόσμο".

Κατά την άφιξη της οικογένειας στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, η Αντζελίνα κρατούσε τη 2χρονη Σιλό, αγκαλιά έχοντας μια σοβαρή έκφραση που δεν μπορεί παρά να θυμίσει την κρίση επιλόχειας κατάθλιψης που τη βασανίζει μετά τη γέννηση των διδύμων. Αδυνατισμένη και πανέμορφη όπως πάντα η Αντζελίνα υποφέρει και από έλλειψη ύπνου: "Μένει στο κρεβάτι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, προσπαθώντας να κοιμηθεί. Αλλά δεν είναι εύκολο καθώς θηλάζει τα παιδιά. Πιέζει τον εαυτό της να τρώει, ενώ βάζει τα κλάματα για ψύλλου πήδημα, ή γελάει πολλές φορές χωρίς προφανή λόγο", ανέφερε πηγή του περιβάλλοντός της.

Πάντως, ως σοβαρή επαγγελματίας η Αντζελίνα προετοιμάζεται εδώ και καιρό γι' αυτή την εμφάνιση και δεν αποκλείεται να μας εντυπωσιάσει ακόμη μια φορά.