Τα καυτά μωρά του Χόλιγουντ

02.10.2008
Η πρωταγωνίστρια των "Τρανσφόρμερς", Μέγκαν Φοξ θεωρείται καθόλου τυχαία, μια από τις πιο "καυτές " ανερχόμενες ηθοποιούς.

Η πρωταγωνίστρια των "Τρανσφόρμερς", Μέγκαν Φοξ θεωρείται καθόλου τυχαία, μια από τις πιο "καυτές " ανερχόμενες ηθοποιούς.

Η 22χρονη ηθοποιός βρίσκεται πρώτη στη λίστα, όχι μόνο χάρη στον ρόλο που κόβει ανάσες, στο "Τρανσφόρμερς", αλλά και για την παρουσία της στο πλευρό του Σιμόν Πέγκ στην αναμενόμενη ταινία "Lose Friends and Alienate people".

"Πιστεύω ότι η Μέγκαν ήρθε για να μείνει" υποστηρίζει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρόμπερτ Γουάϊντ. "Θα εντυπωσιάσει αυτούς που πιστεύουν ότι είναι απλώς μια όμορφη κοπέλα. Θα αποδείξει ότι δεν διαθέτει μόνο ωραία εμφάνιση αλλά και ιδιαίτερο υποκριτικό ταλέντο. Θυμίζει την περίπτωση της Μισέλ Πφάϊφερ".

Ο Μισέλ Κέρα πρωταγωνιστής των ταινιών, "Σούπερ Μπαμπάς" και "Juno" κερδίζει τις εντυπώσεις και βρίσκεται και αυτός ψηλά στην λίστα των πιο "καυτών" ηθοποιών.

Η Έμα Γουάτσον, η ηρωίδα του "Χάρρυ Πότερ", βρίσκεται και αυτή στη λίστα ενώ η και η γαλαζομάτα ξανθιά Αμάντα Σέιφριντ, που υποδύθηκε την κόρη της Μέριλ Στρήπ στο μιούζικαλ "Μάμα μία" αναδεικνύεται επίσης ως μια από τις πιο "καυτές" παρουσίες.

Νέα άφιξη ο Σία Λαμπούφ που πρωταγωνιστεί στο "Eagle Eye". "Ο Σία είναι λίγο απ΄όλα: ο ωραίος της διπλανής πόρτας, ή το αγόρι που μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Εχει το χάρισμα" δηλώνει ο σκηνοθέτης Ντ. Τζ. Καρούζο. Παρόλα αυτά, εμείς πρέπει να πούμε ότι ο Λαμπούφ δεν έχει κανένα χάρισμα ωςοδηγός, αφού πάλι τράκαρε με το αυτοκίνητό του, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.

Τέλος, τη λίστα των πολλλά υποσχόμενων ανερχόμενων αστέρων που μπορεί μελλοντικά να πάρουν τη θέση του Μπράντ Πήτ ή της Αντζελίνα Τζολί, συμληρώνουν η Kίρα Νάϊτλι από τους "Πειρατές της Καραϊβικής", ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο Μπλέϊκ Λίβερλι, και η Ελεν Πέϊτζ .