Τα μπότοξ στοίχισαν την κηδεμονία στη Σάρον Στόουν.

02.10.2008
Η 50χρονη Σάρον Στόουν έχασε την κηδεμονία του υιοθετημένου 8χρονου γιου της, σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου του Σαν Φρανσίσκο.

Η 50χρονη Σάρον Στόουν έχασε την κηδεμονία του υιοθετημένου 8χρονου γιου της, σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου του Σαν Φρανσίσκο.

Το παιδί είχαν υιοθετήσει με τον Ρον Μπροστέϊν το 1997, στην διάρκεια του γάμου τους. Όταν χώρισαν το 2004 είχαν συμφωνήσει τα δύο πρώτα χρόνια (2005-2006) να μείνει με τον πατέρα του και τα δύο επόμενα μαζί της στο Λος Άντζελες.

Το δικαστήριο όμως, είχε αντίθετη γνώμη γιατί τα στοιχεία που είχε στα χέρια του αποδείκνυαν ότι: " Ο 8χρονος Ρον όσο ζούσε με τον πατέρα έδειχνε να έχει πολύ καλή υποστήριξη και μεγάλη βοήθεια με τα μαθήματα του. Αν όμως μετακόμιζε στο Λος Αντζελες στη μέση της σχολικής χρονιάς, αυτό θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στην απόδοση και στην ψυχολογία του".

Η αλήθεια είναι ότι το παιδί είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα έπρεπε να αλλάζει σπίτι και σχολείο, ενώ ο πατέρας του υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η μητέρα του δεν το μεγαλώνε σωστά.

"Δεν είναι παράλογο να θέλει να του κάνει ενέσεις μπότοξ στις πατούσες επειδή μυρίζουν; Θα μπορούσε πολύ απλά να του συστήσει να φοράει κάλτσες με τα παπούτσια, ή να χρησιμοποιεί κάποιο ειδικό αποσμητικό, χωρίς να χρειάζεται να φτάνει σε αυτή την υπερβολή, ειδικά όταν πρόκειται για ένα μικρό παιδί".

Το γεγονός ότι τα μπότοξ συστήνονται απ' τους δερματολόγους για την καταπολέμηση της υπερβολικής εφίδρωσης, δεν ήταν αρκετό για να πείσει το δικαστήριο. Ως αποτέλεσμα, ο δικαστής δεν επέτρεψε στην δημοφιλή ηθοποιό να πάρει μαζί της το γιό της και ανάθεσε την πλήρη κηδεμονία στον πατέρα του, ενώ η Σάρον θα μπορεί να τον βλέπει μόνο κάποια Σαββατοκύριακα και στις διακοπές.

Η δημοφιλής ηθοποιός, χάρη στις ενέσεις μπότοξ κέρδισε την νεανικότητα της, έχασε όμως εξαιτίας τους, την κηδεμονία του παιδιού της!