Μπέκαμ Vs Λόπεζ: ο πόλεμος των αρωμάτων

02.10.2008
Με μια μέρα διαφορά παρουσιάστηκαν σε μεγάλο πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης τα καινούργια αρώματα της Τζένιφερ Λόπεζ και της Βικτόρια Μπέκαμ.

Με μια μέρα διαφορά παρουσιάστηκαν σε μεγάλο πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης τα καινούργια αντρικά αρώματα της Τζένιφερ Λόπεζ και της Βικτόρια Μπέκαμ.

Και οι δύο φωτογραφήθηκαν, υπέγραψαν αυτόγραφα και δεν παρέλειψαν να πετάξουν τα "καρφιά" η μία για την άλλη. Φαίνεται ότι ο πόλεμος των αρωμάτων κορυφώνεται...

"Αντιπαθώ τους άντρες που βρωμάνε! Δήλωσε στους δημοσιογράφους η Τζένιφερ. "Η μυρωδιά στον άντρα είναι πολύ σημαντική για μένα. Δεν μ΄ αρέσει να μυρίζει από απόσταση, να μπαίνει στο δωμάτιο και το άρωμα του να προηγείται της παρουσίας του, αλλά όταν τον πλησιάσεις να μυρίζει όμορφα. Το καινούργιο μου άρωμα είναι σέξι περιπετειώδες και με βάση το ταμπάκο και το ξύλο" .

Από την άλλη η Βικτόρια Μπέκαμ βιάστηκε να διευκρινίσει: "Τα αρώματα μας είναι τελείως διαφορετικά. Είμαστε πολύ καλές φίλες με την Τζένιφερ και χαίρομαι να υπάρχει ανταγωνισμός δημιουργικότητας. Είναι πολλοί φίλοι μας που έχουν το δικό τους άρωμα. Οσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.

Ενώ αποκάλυψε ότι πηγή έμπνευσης για το καινούργιο της άρωμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ντέϊβιντ Μπέκαμ:

"Ο Ντέιβιντ είναι υπέροχος, ένας πανέμορφος άντρας, ένας υπέροχος σύζυγος και καταπληκτικός πατέρας. Είναι πηγή έμπνευσης όχι μόνο για μένα αλλά και για εκατομμύρια ανθρώπους. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ο ένας τον άλλον.

Ο Ντέϊβιντ βιάστηκε να ανταποδώσει τις φιλοφρονήσεις τονίζοντας: "Η Βικτόρια είναι καλή μητέρα και όμορφη γυναίκα".

Άλλες δύο υπογραφές λοιπόν, μπαίνουν στον σιωπηλό πόλεμο των αρωμάτων μαζί με της Πάρις Χίλτον, της Χάλι Μπέρι, της Χριστίνα Αγκιλέρα και τόσων άλλων.