Η εξομολόγηση της Αντζελίνα.

06.10.2008
Στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την γέννηση των διδύμων η Αντζελίνα Τζολί έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική της ζωή με τον Μπραντ Πιτ.

Στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την γέννηση των διδύμων, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, η Αντζελίνα Τζολί έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική της ζωή με τον Μπραντ Πιτ.

Όπως αποκάλυψε στους δημοσιογράφους, το μεγαλύτερο πρόβλημα της αυτή της στιγμή, είναι να βρεί τον χρόνο για απολαύσει λίγες ρομαντικές στιγμές με τον Μπράντ!

"Ακόμη και αν κλειδώσουμε την πόρτα, τα παιδιά έρχονται και μας χτυπούν", δήλωσε η λαμπερή σταρ. "Πολλές φορές προσπαθούμε να ξεκουραστούμε κάνοντας μπάνιο μαζί στο τέλος της μέρας, αλλά τα παιδιά ακούν το νερό και θέλουν να πηδήξουν κι εκείνα μέσα. Έχει πλάκα. Είναι ωραίο να έχεις έξι παιδιά. Είναι όμως και τρέλα!".

Στην ερώτηση αν η οικογένεια τους έχει πλέον ολοκληρωθεί, η απάντηση της είναι αρνητική, ενώ στο αν πρόκειται να παντρευτεί πετάει το μπαλάκι στο ταίρι της: "Πρέπει να ρωτήσετε τον Μπράντ γι' αυτό".

Από την περασμένη Δευτέρα 6/10, η 33χρονη Αντζελίνα μαζί με τον 44χρονο Μπράντ, βρίσκονται στο σπίτι τους στη Νέα Ορλεάνη, όπου έχουν αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση με σκοπό την ανοικοδόμηση της περιοχής μετά την καταστροφή του τυφώνα Κατρίνα. Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν η παρακολούθηση των εργασιών της ανοικοδόμησης, αλλά και η ξεκούραση που προσφέρει η αλλαγή περιβάλλοντος.

"Είμαστε εξουθενωμένοι" παραδέχεται η Αντζελίνα. "Επηρεαστήκαμε από το τζέτ λάνγκ και όλοι ξυπνήσαμε στις 4 π. μ., αλλά ο Μπράντ ασχολήθηκε με τα παιδιά γιατί ήξερε ότι είχα δουλειά. Ο Μπράντ είναι καταπληκτικός, θα έλεγα μοναδικός πατέρας".

Εντωμεταξύ τα δίδυμα έχουν αρχίσει να ενσωματώνονται δυναμικά στην οικογένεια: "Είναι ωραία να ασχολούμαστε μαζί τους, αλλά παράλληλα και πολύ κουραστικό. Το καλό είναι ότι και τα υπόλοιπα παιδιά βοηθούν με τα δίδυμα. Τα αγαπούν και παίζουν μαζί τους. "Είναι τόσο γλυκούλια, και όταν χαμογελούν με τρελαίνουν. Ο Κνόξ μοιάζει περισσότερο στον Μπράντ και η Βίβιεν είχει πάρει δικά μου χαρακτηριστικά.

Καθώς μεγαλώνουν διαμορφώνουν διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Κνόξ είναι πιο ήρεμος, ενώ η Βιβιέν είναι φασαριόζα". Η Αντζελίνα αποκάλυψε επίσης, ότι η οικογένεια της την βοηθάει να αντιμετωπίζει τις φήμες και τα κουτσομπολιά που την ακολουθούν παντού, αλλά και την πίεση που δέχεται από την δημοσιότητα.

"Είμαι πολύ τυχερή που κάθε μέρα ξυπνάω έχοντας δίπλα μου τους ανθρώπους που αγαπώ. Ζώντας μαζί με τον Μπράντ μοιραζόμαστε στις ίδιες αγωνίες, και προσπαθούμε μαζί να βρούμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της φήμης και της δημοσιότητας που δεχόμαστε εξαιτίας της δουλειάς μας.

Είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε αποκτήσει, αλλά δεν κρύβω ότι θα ήθελα να περπατήσω μόνη στο δρόμο και να πάω τα παιδιά για παγωτό... πως έκανε και η μητέρα μου μαζί μου".

Η Αντζελίνα μίλησε ακόμη και για την τον ρόλο της στην ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, "Changeling", που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και όπου η η ίδια υποδύεται μια γυναίκας που απήγαγαν τον γιό της, αλλά η αστυνομία της γύρισε πίσω ένα διαφορετικό παιδί. Εκείνη ύστερα από την άρνηση της να το δεχθεί κατέληξε σε ψυχιατρική κλινική. Η κριτικοί πιστεύουν ότι αυτός ο ρόλος ταιριάζει γάντι στην Αντζελίνα και μπορεί να της φέρει το πρώτο της Όσκαρ!

"Δυσκολεύτηκα να πω το "ναι" στο να υποδυθώ αυτή την γυναίκα" παραδέχεται η Τζολί. "Όταν διάβασα το σενάριο, δεν ήθελα να αναλάβω το ρόλο, γιατί ερχόμουν αντιμέτωπη με τον χειρότερο μου εφιάλτη. Δεν ήθελα να ακουμπήσω ένα θέμα που έχει σχέση με τα παιδιά και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους φόβους μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να συμβεί αυτό στα παιδιά μου!

Αλλά τελικά, συζητώντας με τον Μπράντ αποφάσισα ότι θα πρέπει να το παλέψω... Στη διάρκεια των γυρισμάτων ήμουν ψυχικά φορτισμένη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ξεσπούσα σε κλάματα. Όταν είσαι μητέρα δεν χρειάζεται να φανταστείς και πολλά, τα συναισθήματα έβγαιναν από μέσα μου αβίαστα!".

Όταν επιστρέψουν ξανά στην Ευρώπη, οι Πιτ θα πάνε κατευθείαν στο Βερολίνο, όπου έχουν έχουν μετακομίσει λόγω των γυρισμάτων του Μπραντ για την καινούργια του ταινία.

Στο διάστημα αυτό η Αντζελίνα έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί πλήρως στα μητρικά της καθήκοντα. "Ηταν μεγάλη απόφαση, το αν θα πρέπει να ξαναδουλέψω, αλλά τελικά θα γυρίσω στα πλατό μάλλον τον Φεβρουάριο, αφού είναι μέρος του εαυτού μου και δεν μπορώ να διαγράψω την ως τώρα πορεία μου"

Από εδώ και πέρα όμως στην ζωή της Τζολί προέχει η οικογένεια: "Ο Μπράντ και τα παιδιά δίνουν νόημα στην ζωή μου, θέλω να είναι καλά. Μου προσφέρουν χαρά και ηρεμία. Πραγματικά η καριέρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Μπορεί να έχουν πει τα χειρότερα για μένα, αλλά όταν μπαίνω στο σπίτι και νιώθω την αγάπη των παιδιών να με τυλίγει, νιώθω ταυτόχρονα, ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο".