Γ. Λιανός - Δ. Καμπούρη: "Τα καλύτερα έρχονται απρόσμενα"

03.10.2008
Μια ανάσα βρισκόμαστε πια πριν από την έναρξη προβολής των οντισιόν (4 Οκτωβρίου) του φιλόδοξου «Χ-Factor», όπου αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν τα live. Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το bootcamp, το οποίο κράτησε 4 μέρες και όπου έγινε το ξεσκαρτάρισμα ανάμεσα σε 100 άτομα.

Από τον ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Μια ανάσα βρισκόμαστε πια πριν από την έναρξη προβολής των οντισιόν (4 Οκτωβρίου) του φιλόδοξου «Χ-Factor», όπου αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν τα live. Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το bootcamp, το οποίο κράτησε 4 μέρες και όπου έγινε το ξεσκαρτάρισμα ανάμεσα σε 100 άτομα.

Επειτα από το πέρασμα χιλιάδων υποψηφίων λοιπόν η κριτική επιτροπή κατέληξε στους 16 που θα ανταμώσουν τον οικοδεσπότη Σάκη Ρουβά στα live του διάσημου μουσικού διαγωνισμού. Παράλληλα, ξεκίνησε ήδη το «judges how», όπου κάθε κριτής θα αναλάβει να μανατζάρει από τέσσερα άτομα.

Εμείς τρυπώσαμε στα backstage και εντοπίσαμε τους παρουσιαστές των οντισιόν και όχι μόνο Γιώργο Λιανό και Δήμητρα Καμπούρη, που μας μίλησαν για τα live του talent show.

Πώς σας φάνηκε ως τηλεοπτική εμπειρία;

Γιώργος Λιανός: «Φανταστική. Το διασκέδασα πάρα πολύ.

Δέσποινα Καμπούρη: «Υπέροχα! Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ να κάνω, διότι πρόκειται για μεγάλη παραγωγή».

Όταν αρχίσουν τα live, ποιος θα είναι ο ρόλος σας;

Γ.Λ.: «Η συμμετοχή μας θα αφορά την πραγματοποίηση κάποιων happening».

Δ.Κ.: «Θα κάνουμε τα παρασκήνια του live. Ακόμη, όμως, ούτε εμείς ξέρουμε λεπτομέρειες ».

Πώς είδατε τα πράγματα στις οντισιόν; Ξεχωρίσατε πολλά ταλέντα;

Γ.Λ.: «Πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό ήρθε απλώς για την εμπειρία. Όμως, ήταν και κάποια άτομα, εγώ ξεχώρισα 3-4, που πιστεύω ότι θα κάνουν αίσθηση».

Δ.Κ.: «Ξεχωρίσαμε κάποια παιδιά που έχουν πολύ καλή φωνή και έχουν αυτό που λέμε πακέτο».

Αγόρια ή κορίτσια ξεχώρισαν περισσότερο;

Γ.Λ.: «Κυρίως κορίτσια».

Δ.Κ.: «Εγώ θα έλεγα ότι είναι... ανάμεικτα. Έχουμε ταλαντούχα αγόρια και εξίσου ταλαντούχα κορίτσια. Και φυσικά έχουμε και ταλαντούχα γκρουπ».

Με ποια είδη μουσικής συμμετείχαν οι περισσότεροι;

Γ.Λ.: «Ξέρεις, η γκάμα ήταν μεγάλη».

Εσύ, Γιώργο, τι ετοιμάζεις δισκογραφικά;

Γ.Λ.: «Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο μου CD single Κρατάει για πάντα. Υπάρχει μέσα ένα κομμάτι του Σταμάτη Γονίδη, όπου ένας στίχος του λέει τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Εγώ διάλεξα να πάω κόντρα σ' αυτόν το στίχο και να πω ότι πολλά πράγματα κρατάνε για πάντα».

Σε βλέπουμε και στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη στο «Καλομελέτα κι έρχεται».

«Η Σοφία μου ζήτησε να είμαι ο εαυτός μου. Είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος. Δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που λέμε τηλεοπτική star».

«Όλα»... στην ώρα τους

Δέσποινα, θα βρίσκεσαι και φέτος με τον Θέμο Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ 9»;

«Ναι, βέβαια, ήδη ξεκινήσαμε τα γυρίσματα της νέας εκπομπής».

Τι άλλο θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση;

Δ.Κ.: «Θέλω να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και με κάνουν να περνάω καλά. Θέλω να γελάω και να σηκώνομαι το πρωί και να πηγαίνω στη δουλειά με χαρά».

Θα ήθελες να κάνεις δική σου εκπομπή;

Δ.Κ.: «Ό,τι έγινε μέχρι στιγμής έγινε χωρίς να ναι προγραμματισμένο. Τα καλύτερα στη ζωή έρχονται απρόσμενα. Δεν θέλω να φαντάζομαι πράγματα, καλύτερα να έρθουν στην ώρα τους».

«Χ-Factor»
Το talent show κάνει θραύση στο εξωτερικό, καθώς αποτελεί φυτώριο ταλέντων. Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή του είναι η Leona Lewis. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι: Νίκος Μουρατίδης (μουσικός παραγωγός), Γιώργος Θεοφάνους (μουσικοσυνθέτης), Γιώργος Λεβέντης (γενικός διευθυντής ΑΝΤ1) και Κατερίνα Γκαγκάκη (διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1). Τα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες και στις οντισιόν θα τα παρακολουθήσουμε μέσα σε εφτά επεισόδια και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προβολή των live, με τον Σάκη Ρουβά να δίνει το «παρών».