Μπαράζ γκαντεμιάς για την Κέιτ Μος!

16.09.2008
Η κακομοίρα η Κέιτ Μος δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν βρήκε το αυτοκίνητο της παραβιασμένο... Τι άλλο πια θα της συμβεί;

Η κακομοίρα η Κέιτ Μος δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν βρήκε το αυτοκίνητο της παραβιασμένο...Τι άλλο πια θα της συμβεί;

Το σούπερμοντελ το τελευταίο διάστημα δέχεται απανωτά χτυπήματα κακοτυχίας. Ετσι όταν είδε το ρέιντζ ρόβερ της σπασμένο έξω από την πόρτα του σπιτιού της, ήταν η σταγόνα που που ξεχείλισε το ποτήρι.

Στην αρχή φοβήθηκε ότι την είχαν κλέψει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 200.000 λιρών, αλλά δεν ήταν σίγουρη αν το είχε ξεχάσει μέσα στο τσίπ. Γρήγορα ο πανικός της πέρασε, και με ανακούφιση διαπίστωσε ότι το μόνο που της έλειπε ήταν ένα κουτί σοκολατάκια πολυτελείας .

Ενας στενός της φίλος δήλωσε στην εφημερίδα "The Mirror": "Η Κέιτ πανικοβλήθηκε όταν είδε τα σπασμένα γυαλιά και κατάλαβε ότι κάποιοι είχαν προσπαθήσει να κλέψουν το αυτοκίνητο της. Δεν ήταν σίγουρη αν στο πίσω κάθισμα είχε αφήσει το πολύτιμο κόσμημα Όταν έριξε μια πιο προσεκτική ματιά, με ανακούφιση διαπίστωσε πόσο λίγα της έλειπαν".

Η αστυνομία που έφτασε επί τόπου, της σύστησε τρόπους προφύλαξης , ασφαλίζοντας καλύτερα το αυτοκίνητο της ώστε να μην πέσει ξανά θύμα κλοπής. Η 34χρονη Κέιτ, από τότε που μετακόμισε στο καινούργιο της διαμέρισμα, αξίας 7 εκατομμυρίων λιρών, δεν έχει περάσει και τόσο καλά.

Την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε να γυρίσει εσπευσμένα από την Ιμπιζα γιατί το σπίτι χρειαζόταν απολύμανση. Οι δύο περσικές της γάτες είχαν κολλήσει ψύλλους, που μεταφέρθηκαν στην ίδια αλλά και στον φίλο της, Τζέιμι Χινς.

Πρόσφατα το μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, πήρε ένα γράμμα διαμαρτυρίας από τους γείτονες, γιατί ο τοίχος που καλύπτει τον κήπο της έχει ρωγμές και κινδυνεύουν να τραυματιστούν. Πρόβλημα όμως υπάρχει και στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού, με αποτέλεσμα τα λύματα να χύνονται στις αυλές των άλλων σπιτιών, προκαλώντας την οργή των ιδιοκτητών τους.

Δεν φτάνουν όμως αυτά, θα πρέπει τώρα να αλλάξει και τα καινούργια της πανάκριβα χαλιά, γιατί προκαλούν αλλεργία στον σύντροφό της. Και δεν έχει ούτε και τα σοκολατάκια για να γλυκάνει τον πόνο της!