Περιμένει το γιο

08.09.2008
Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της διανύει αυτόν τον καιρό η δημοσιογράφος Ράνια Καρατζαφέρη, καθώς σε λιγότερο από τέσσερις μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της διανύει αυτόν τον καιρό η δημοσιογράφος Ράνια Καρατζαφέρη, καθώς σε λιγότερο από τέσσερις μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η ίδια δεν έχει λόγια να περιγράψει το γεγονός.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Η εγκυμοσύνη με έχει αλλάξει πραγματικά. Νιώθω όμορφα, πολύ όμορφα. Περιμένω με αγωνία την ημέρα που θα σφίξω στην αγκαλιά μου το μωρό μου. Είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου». Αυτά δηλώνει η ίδια με πολλή αγάπη και συγκίνηση, καθώς απολαμβάνει την κάθε μέρα που περνάει, ενώ το χαμόγελο δεν έχει φύγει από τα χείλη της από τη στιγμή που ο γυναικολόγος της επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της. Μαζί με το σύντροφό της Παναγιώτη κάνουν όνειρα για τη γέννηση του παιδιού τους, ενώ αναρωτιούνται όπως κάθε γονιός αυτές τις στιγμές για το πώς θα είναι, σε ποιον από τους δύο θα μοιάζει κ.λπ. Αυτόν τον καιρό η Ράνια βρίσκεται στην Καλαμάτα, την ιδιαίτερη πατρίδα του αγαπημένου της, κάνοντας διακοπές μαζί. Εκείνος, παρόλο που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται συνεχώς δίπλα της, διότι ασχολείται με επιχειρήσεις, καταφέρνει να είναι κοντά της όσο περισσότερο μπορεί, αφού και για τον ίδιο είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή του.

Οι δυο τους απολαμβάνουν το θαύμα της ζωής που έρχεται, ενώ η χαρά τους ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν το υπερηχογράφημα έδειξε ότι το μωρό τους είναι αγόρι.

Η Ράνια και ο Παναγιώτης εύχονται μόνο να γεννηθεί ένα γερό παιδί, αν και υπήρχε μια μικρή προτίμηση στο να είναι αγόρι και μάλλον τους... άκουσε ο Θεός και τελικά τους το έστειλε. Αμέσως λοιπόν μόλις έμαθαν το φύλο του παιδιού τους τα έβαψαν όλα... μπλε, το παιδικό δωμάτιο, την κούνια και όλα τα απαραίτητα για την προίκα του μικρού. Από την πρώτη στιγμή σβήνουν μία μία τις ημέρες, ανυπομονώντας να περάσει ο καιρός και να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το γιο τους, ενώ η Ράνια φροντίζει να τρώει καλά και να ξεκουράζεται. Μάλιστα, διατηρείται σε άψογη φόρμα, καθώς αν και σε λίγες μέρες θα μπει στον έκτο μήνα της κύησης, έχει πάρει μόνο πέντε κιλά!

ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ