Γιάννης Στάνκογλου: Αφού χάϊδεψε τις τίγρεις, κάνει zipline πάνω από τη ζούγκλα

10.07.2024
Γιάννης Στάνκογλου: Αφού χάϊδεψε τις τίγρεις, κάνει zipline πάνω από τη ζούγκλα
Σαν μικρό παιδί χαίρεται την κάθε στιγμή

Τις διακοπές του στην Ταϋλάνδη απολαμβάνει ο Γιάννης Στάνκογλου μα τα παιδιά του και όχι απλά το ευχαριστιέται, το ζει με όλη του την ψυχή. Εξάλλου μπροστά σε αυτά που έχιε περάσει στους τηλεοπτικούς του ρόλους αυτό είναι παιδότοπος.

Κυριολεκτικά. Και ο ίδιος δείχνει ξετρελαμένος από όλες τις εμπειρίες που ζει. Αρκεί να δει κανείς τη συχνότητα που ποστάρει αυτά που κάνει στην Ταϋλάνδη και θα καταλάβει καθώς ο Γιάννης Στάνκογλου, γνήσιος Αιγόκερως συνήθως ποστάρει κομμάτια της δουλειάς του και ελάχιστα πράγματα από τις πιο προσωπικές του στιγμές.

Και τώρα μέσα σε τρεις μέρες έβαλε δύο ποστ από τη συνάντησή του με τις τίγρεις και τώρα τρία ακόμα από μια αξέχαστη εμπειρία. Το ZipLine πάνω από τη ζούγκλα στα βουνά έξω από την πόλη Chiang Mai. Και όχι όποιο κι όποιο zipline, το μεγαλύτερο και ψηλότερο της Ασίας, το King Kong Smile Zipline.

Ο ίδιος δημοσίευσε βίντεο από την αρχή που ετοιμάζονται μέχρι και όλη τη διαδρομή με την καταπληκτική θέα με τον ίδιον να φάινεται κατενθουσιασμένος να κάνει το σήμα της νίκης και του ευχαριστώ καθ' όλη τη διάρκεια με ένα τεράστιο χαμόγελο που δεν έχασε λεπτό.

Κι αν αναρωτιέστε πόσο κοστίζει αυτή η εμπειρία ζωής, εμείς είμστε εδώ για εσα΄ς. τα δύο πακέτα που προσφέρονται τα λες και εντελώς τσάμπα αφού κοστίζουν 1900 και 2500 Bat που σε Ευρώ είναι 48,23 και 63,46 αντίστοιχα και περιλαμβάνουν εκτός της διαδρομής, μεταφορά από και προς την πόλη, μπουφέ φαγητού, ένα νεράκι και ασφάλεια πρώτων βοηθειών.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.07.2024 - 12:29