Η Σάσα Σταμάτη έκανε Bungee Jumping στον Ισθμό και έχουμε το αποκλειστικό βίντεο!

Η Σάσα Σταμάτη έκανε Bungee Jumping στον Ισθμό και έχουμε το αποκλειστικό βίντεο!
Ατρόμητη, αυτό είναι σίγουρα ένα επίθετο που της ταιριάζει.

Μια απίθανη εμπειρία έζησε χθες η Σάσα Σταμάτη που αποφάσισε να κάνει bungee jumping από τη γέφυρα του Ισθμού και δεν ήταν η πρώτη φορά. Το έχει ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν και της ΄άρεσε τόσο πολύ ως αίσθηση που δεν δίστασε Κυριακάτικα να ξεκινήσει τη μέρα της πριν πάει στη θάλασσα βλέποντας τη θάλασσα να ΄έρχεται κατά πάνω της κρεμασμένη ανάποδα.

Σας είπαμε, είναι ατρόμητη και δεν είναι το πρώτο extreme που δοκιμάζει. Γενικά της αρέσει να δοκιμάζει τις δυνάμεις και τις αντοχές της σε διάοφρα πράγματα και σίγουρα δεν έχει κολλήματα. Η δημοσιογράφος που τις τελευταίες μέρες το όνομά της παίζει πολύ για τηλεοπτική επιστροφή, έφυγε από το σπίτι της στη Μάνδρα χθες μαζί με ένα φίλο της για να πάει στη θάλασσα.

Στη διαδρομή όμως σκέφτηκε οτι θα ήταν ωραία ιδέα να ρίξει και μια πτώση. Έτσι η παρέα πριν φτάσει στην παραλία για να απολαύσει το μπάνιο της, έκανε μια στάση στον Ισθμό με τη Σάσα να βγάζει παπούτσια, γυαλιά και καπέλο να δένεται προσεχτικά από τους υπευθύνους και να παίρνει θέση στην άκρη της ειδικής εξέδρας για να ξεκινήσει την πτώση της. Πόσο γρήγορα έπεσε; Πόσο πολύ φώναξε; Οι απαντήσεις στο αποκλειστικό βίντεο που ακολουθεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.07.2024 - 01:19