Μακρυπούλια, Σαμαρά, Μουτσινάς,Κωνσταντινίδου,Δέδες: Βρήκαμε που μένει η παρέα στην Κένυα

Μακρυπούλια, Σαμαρά, Μουτσινάς,Κωνσταντινίδου,Δέδες: Βρήκαμε που μένει η παρέα στην Κένυα
Και όχι μόνο το βρήκαμε αλλά ξέρουμε και πόσο κοστίζει!

Στην ανατολική πλευρά της Κένυας, πάνω στη θάλασσα βρίσκονται εδώ και δύο μέρες οι celebrity ταξιδιώτες που μας έχουν ξετρελάνει τόσες ημέρες με τα βίντεο από τις περιπέτειές τους στην αφρικανική ήπειρο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ευγενία Σαμαρά, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Κωνσταντίνος Δέδες μετά τις τόσες βόλτες περνούν και λίγες ημέρες πιο ξεκούραστες σε ένα όμορφο Resort & Spa πάνω στην ακτογραμμή περιτριγυρισμένο από τροπικό δάσος. Για την ακρίβεια δύο βήματα από το Πάρκο Άγριας Ζωής Bora Bora. Πριν φτάσουν εκεί πέταξαν .οπως σας δείξαμε με αερόστατο, έκαναν βαρκάδα σε λίμνη, πέρασαν μια βόλτα από τους Masai ζώντας μια αξέχαστη πραγματικά εμπειρία. Και είδαν όλη την άγρια ζωή της περιοχής από κοντά κάνοντας safari με τζιπ. Ε, χρειαζόντουσαν να ανακτήσουν δυνάμεις.

450084279_494234452991332_5365925714829958505_n_afee6.jpg

Το Pinewood Resort and Spa βρίσκεται έξω από την Mombasa σχεδόν στα σύνορα με την Τανζανία και στην ίδια ευθεία με τις Σεϋχέλλες. Οι εγκαταστάσεις του είναι άκρως παραδοσιακές και ξεκινούν από το δάσος φτάνοντας σε μια ατέλειωτη παραλία με λευκή άμμο και κοκοφοίνικες. Φυσικά διαθέτει και πισίνα για όσους δεν επιθυμούν να βουτήξουν στον ωκεανό και μάλιστα με μπαρ που σε σερβίρει ενώ είσαι μέσα στο νερό και όλα αυτά αυτή την περίοδο, όπως είδαμε ψάχνοντας στην Booking στην τιμή των 181 Ευρώ τη βραδιά το δίκλινο με πρωινό. Ε, δεν το λες και ακριβό.

Και δεν ξέρουμε τι κάνουν οι υπόλοιποι αυτές τις ημέρες, η Ευγενία Σαμαρά πάντως σχεδόν δεν φεύγει από την εξωτική παραλία. Φοράει δε, στο λαιμό της παραδοσιακά κολιέ που αγόρασε από τις τοπικές αγορές. Δίκιο φαίνεται να είχε ο Νίκος Μουτσινάς που την τρόλαρε.

Στην παραλία χθες και ο Κωνσταντίνος Δέδες απολαμβάνοντας εξωτικά coctails.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.07.2024 - 09:54