Ελένη Καστάνη: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιό της

06.07.2024
Ελένη Καστάνη: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιό της
Η διαφορά ηλικίας με τον άντρα της, το παιδί κι ο χωρισμός

Στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε η Ελένη Καστάνη με εξομολογητική διάθεση.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε αναλυτικά στον γάμο και τις αιτίες του διαζυγίου της:

«Χώρισα με τον άντρα μου γιατί είχαμε 7 χρόνια διαφορά, ήταν επτά χρόνια μεγαλύτερός μου. Με το που γέννησα το παιδί, το οποίο δεν το έκανα αμέσως, πέρασαν επτά χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι και άλλα δυο που ήμασταν μαζί πριν μέχρι να έρθει το παιδί. Το παιδί ήταν καταλύτης στη σχέση. Ο άντρας μου είχε ακόμα τη διάθεση του να βγαίνει, του ξενυχτιού, ήταν και αρκετά μποέμ σαν άνθρωπος.

Εγώ ήμουν πιο μεγάλη, πιο αφιερωμένη στο παιδί, με το που γεννήθηκε το παιδί για μένα δεν υπήρχε τίποτα. Τον παραμέλησα τον άντρα μου, τα πάντα παραμέλησα για το παιδί. Εκτός από τη δουλειά, την οποία επίσης έκανα με μέτρο μετά το παιδί. Έκανα μια δουλειά για να μπορώ να βλέπω το παιδί. Δε μου μεγάλωσαν το παιδί ξένες γυναίκες. Ήμουν εγώ και η μαμά μου» διηγήθηκε η Ελένη Καστάνη και συνέχισε:

«Όταν έλειπα εγώ, ήταν η μαμά μου. Με το που έμπαινα στο σπίτι εγώ, έφευγε εκείνη. Είχε την άποψη ότι δε πρέπει να είμαστε στα σπίτια των παιδιών. Με τον άντρα μου κράτησα πολύ καλές σχέσεις, Μπορεί να χωρίσαμε και να πήραμε διαζύγιο αλλά ουσιαστικά δε χωρίσαμε ποτέ.

Πάντα ήθελα το καλό του. Και να παντρευόταν θα ήμουν χαρούμενη. Η μόνη μας διαφορά ήταν αυτή της ηλικίας και το ότι πέρασε μια δεκαετία σχεδόν μέχρι να έρθει το παιδί. Αν το παιδί ερχόταν νωρίτερα, ίσως να μην είχαμε χωρίσει ποτέ με τον Γιάννη. Ήμουν 39 χρονών όταν ήρθε το παιδί, ήθελα να βιώσω τη μητρότητα. Το έκανα πολύ συνειδητά».

Πώς βλέπει όμως η ίδια το μέλλον της προσωπικής της ζωής. Τι επιθυμεί για τον εαυτό της;

«Έχω την ελπίδα ότι δεν θα γεράσω μόνη μου. Και ότι δεν θα είμαι εδώ. Θα είμαι στην πατρίδα μου την Κρήτη, αυτή την εικόνα έχω» είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2024 - 17:40