Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν ήμουν ποτέ της επανάστασης. Μάλλον φοβισμένη ήμουνα»

02.07.2024
Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν ήμουν ποτέ της επανάστασης. Μάλλον φοβισμένη ήμουνα»
Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show και έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτολγου σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Πνευματώδης και με άφθονο χιούμορ όπως πάντα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα ερωτικά της, τονίζοντας ότι έχει υπάρξει ζηλιάρα ως σύντροφος. «Καμία σχέση με τη ζωή, μόνο στα ερωτικά, είμαι ζηλιάρα. Μπορώ να μη το δεχτώ; Κι εμένα με ζηλέψανε»

Ενώ στη συνέχεια μίλησε για την τοξικότητα που δεν αντέχει:

«Είμαι στεναχωρημένη γι’ αυτά τα χρόνια, πραγματικά δεν μου αρέσουν. Αν όμως πούμε το 2000 ήταν έτσι και το 1990 ήταν έτσι, που εγώ έχω και μεγάλη γκάμα προς τα πίσω για να σκεφτώ, ναι ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά το θέμα είναι αν μπορούμε να μην κάνουμε επανάσταση από το Παρίσι μωρέ. Δεν είναι ωραίο.

Δηλαδή αν θέλουμε να κάνουμε κάτι, ας το κάνουμε τώρα εδώ ο καθένας στον τομέα του. Δεν μιλάω γι’ αυτά τα ακραία και τα τοξικά, δεν αντέχω»


«Δεν αντέχει ούτε ο οργανισμός μου ούτε ο χαρακτήρας μου, δεν θα βάλω την ηλικία μου. Δεν μπορώ την τοξικότητα, δεν μπορώ την σκοτεινιά, δεν μπορώ την μαυρίλα. Και μαζί με αυτή την φρικτή τοξικότητα υπάρχει μια σκληρότητα που, επίσης, δεν αντέχω. Η σκληρότητα αφορά τα οικονομικά και μια τεράστια γκάμα πραγμάτων της εποχής».

Όσο για το αν η ίδια είναι άνθρωπος που επαναστατεί, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου σχολίασε: «Εγώ δεν ήμουν ωστόσο ποτέ της επανάστασης, μάλλον φοβισμένη ήμουνα και δεν μ’ αρέσει αυτό. Τελείως αντι-ήρωας και ίσως γι’ αυτό μου αρέσουν και στο θέατρο και στην τηλεόραση οι αντι-ηρωίδες. Οι ”σπασμένοι” χαρακτήρες που έχουν προβλήματα».

Ενώ μίλησε πολύ τρυφερά για τον Δάνη Κατρανίδη και τον Ρήγα Αξελλό, τους δύο άντρες που σημάδεψαν τη ζωή της.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.07.2024 - 23:23