Γιώργος Αμούτζας- Τάνια Μπρεάζου: Ο έρωτας που έγινε τραγούδι

17.06.2024
Γιώργος Αμούτζας- Τάνια Μπρεάζου: Ο έρωτας που έγινε τραγούδι
Αξέχαστη θα μείνει σε αυτούς τους δύο η συμμετοχή τους φέτος στο J2US.

Ποιος αλήθεια μπορούσε να το φανταστεί, όταν τους «ένωσαν» ως ζευγάρι στο τραγουδιστικό show J2US ότι ανάμεσά τους θα γεννιόταν ένας μεγάλος έρωτας;
Κανείς είναι η απάντηση αφού την περίοδο που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τουλάχιστον εκείνη δεν ήταν ελεύθερη, αλλά δεν το μάθατε από εμάς.

Ο έρωτας όμως δεν καταλαβαίνει από τίποτα όταν είναι γραφτό να συμβεί. Και ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ήταν γραφτό. Η έλξη ανάμεσά τους ήταν ορατή σχεδόν από την αρχή του show όχι μόνο στις εμφανίσεις τους στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια και δεν άργησαν να ακούγονται οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Οι ίδιοι βέβαια άργησαν πολύ να επιβεβαιώσουν ότι είναι μαζί αλλά όπως λέει κι ο λαός, ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται.

AMOUTZAS_BREAZOU_LOVE_TRAGOUDI_2_02b70.jpg

Και περνάνε και καλά μαζί. Κάνουν ταξίδια, ότι τρέλα τους κατέβει στο μυαλό, πρόσφατα έκαναν bungee jumping από τη γέφυρα του Ισθμού στη διώρυγα και σε γενικές γραμμές έχουν «κουμπώσει» απόλυτα.
Κι έτσι αποφάσισαν να ηχογραφήσουν ένα άκρως ερωτικό ντουέτο που είχαν τραγουδήσει μαζί στο καμαρίνι τους πολύ πριν καν σκεφτούν να γίνουν ζευγάρι.

«Ήταν 22 Φεβρουαρίου όταν εμείς οι δυο τραγουδήσαμε αυτό το τραγούδι μέσα στο καμαρίνι. Ήταν ακόμη η πρώτη εβδομάδα και μαθαίναμε ο ένας τον άλλον. Έτσι μας ήρθε να το τραγουδήσουμε α καπέλα και να το ανεβάσουμε για εσάς. Σήμερα 4 μήνες μετά, λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό σας το αφιερώνουμε από το studio με όλη μας την αγάπη. Σας ευχαριστούμε για όλη την στήριξη ! Σας αγαπάμε» έγραψαν στο post τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.06.2024 - 17:15