Jennifer Lopez: Πιο αδύνατη από ποτέ ακύρωσε την περιοδεία της υπό τις φήμες για χωρισμό

01.06.2024
Jennifer Lopez: Πιο αδύνατη από ποτέ ακύρωσε την περιοδεία της υπό τις φήμες για χωρισμό
Το όνομα της Jennifer Lopez βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για πολλούς λόγους αλλά τα πράγματα είναι πλέον πολύ ανησυχητικά.

Μπορεί να παρουσιάζεται απαστράπτουσα για τις ανάγκες προώθησης της νέας της ταινίας στο Netflix με τίτλο Atlas όμως η JLo μόνο χαρούμενη δεν είναι.

{https://www.instagram.com/p/C7YADLqRAMt/}

Οι φήμες που θέλουν τη σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck να δοκιμάζεται ακόμη μία φορά είναι πιο έντονες από ποτέ και παρόλο που ο φακός έχει τσακώσει το ζευγάρι σε κοινές ιδιωτικές εξόδους, η ενέργειά τους δεν είχε την παραμικρή σχέση με τις προηγούμενες φορές. Αντίθετα, τα πράγματα έδειχναν όλο και πιο άσχημα.

Jennifer Garner: Τα δάκρυα για την κόρη της και τα σχόλια των διάσημων φιλενάδων της

Την ίδια στιγμή η διάσημη Λατίνα ετοίμαζε την καλοκαιρινή περιοδεία της στις ΗΠΑ με τίτλο ‘This Is Me… Live’ η οποία επρόκειτο να έρθει ως συνέχεια του τελευταίου της άλμπουμ αλλά και της ταινίας που κυκλοφόρησε, με έμπνευση από την ιστορία αγάπης της με τον Ben Affleck.

{https://www.instagram.com/p/C4BPulrxe8I/}

Τα πράγματα όμως ούτε εκεί έδειχναν καλά. Οι πωλήσεις των εισιτηρίων ήταν τόσο άσχημες που οι φήμες ήθελαν τους παραγωγούς να ανησυχούν πολύ για το αν θα έρπεπε να πραγματοποιηθεί ή ο΄χι η συναυλία.

Και να που τελικά ακυρώθηκε.

Με επίσημη ανακοίνωση των εκπροσώπων της Live Nation ανακοινώθηκε πως η καλοκαιρινή αμερικανική περιοδεία ‘THIS IS ME…LIVE’ της Jennifer Lopez ματαιώνεται. «H Jennifer χρειάζεται να πάρει λίγο χρόνο και να είναι με τα παιδιά της, την οικογένεια και τους στενούς της φίλους», συνέχιζε η ανακοίνωση ενώ, η απουσία αναφοράς στον «σύζυγο» Ben Affleck δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αμφιβολία πως το θέμα είναι σοβαρό!

10_14.png

«Για όσους αγόρασαν μέσω της Ticketmaster, τα εισιτήρια θα επιστραφούν αυτόματα – δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα άλλο οι θαυμαστές. Για όσους αγόρασαν μέσω ιστοτόπων μεταπώλησης τρίτων όπως SeatGeek, StubHub, VividSeats κ.λπ. – απευθυνθείτε στο σημείο αγοράς σας για περισσότερες λεπτομέρειες»., έγραφε η ανακοίνωση που περιείχε και ένα προσωπικό μήνυμα της JLo.

Ο Ben Affleck κάνει επικό τρολάρισμα στη σχέση του με την JLo κι εκείνη καμαρώνει

«Είμαι υπερβολικά στεναχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα.
Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο.
Σας υπόσχομαι ότι θα σας αποζημειώσω και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί.
Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ.
Μέχρι την επόμενη φορά…»

Τα πράγματα δεν είναι καλά και αυτό είναι σίγουρο, όπως σίγουρο είναι πως η JLO και ο Ben Affleck θέλουν να το παλέψουν και γι' αυτό, ίσως αποφάσισαν να βάλουν τα επαγγελματικά (όσο σημαντικά κι αν είναι) στην άκρη.

Παρόλο που επίσημα έχουμε πολύ καιρό να τους δούμε μαζί, δημόσια, το διάσημο ζευγάρι εθεάθη χέρι χέρι στην τελετή αποφοίτησης της κόρης εκείνου, Violet, όπου ακόμη μία φορά γίνεται λόγος για το πόσο αδύνατη είναι τον τελευταίο καιρό. Αναμένουμε νεότερα ελπίζοντας να καταφέρουν να βρουν μια λύση και να είναι ξανά μαζί

Τελευταία τροποποίηση στις 01.06.2024 - 19:21