Monica Bellucci: Η πρώτη φωτογραφία με τις δυο της κόρες που μοιράζεται

26.05.2024
Η Monica Bellucci με την μεγαλύτερη κόρη της, Deva, η οποία έχει ξεκινήσει (δυναμικά) την καριέρα της ως μοντέλο
Η Monica Bellucci με την μεγαλύτερη κόρη της, Deva, η οποία έχει ξεκινήσει (δυναμικά) την καριέρα της ως μοντέλο
Τη γαλλική γιορτή της μητέρας θέλησε να τιμήσει η Monica Bellucci και έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση.

Η Γυναίκα με «Γ» κεφαλαίο. Για πολλούς το απόλυτο θηλυκό - σε μελαχρινή έκδοση! Τέσσερις μήνες πριν συμπληρώσει 60 χρόνια ζωής, η Monica Bellucci συνεχίζει να κάνει κεφάλια να γυρίζουν ενώ αφήνει χώρο για την επόμενη γενιά.

Monica Bellucci - Heidi Klum: Καμαρώνουν τις κόρες τους στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana [photos]

Από τον γάμο της με τον Vincent Cassel η Bellucci έχει δυο κόρες. Τη 19χρονη Deva η οποία, εμφανώς προικισμένη με τα γονίδια των γονιών της, έχει ξεκινήσει το δικό της ταξίδι στον χώρο του modelling με ιδιαίτερη επιτυχία [φωτό κάτω] και τη 14χρονη Leoni την οποία δεν έχουμε δει πολλές φορές καθώς ακόμη δεν έχει έρθει σε ηλικία που να «επιτρέπεται».

{https://www.instagram.com/p/C38QVRMMkqH/?img_index=1}

Την Κυριακή 26 Μαΐου γιορτάζεται η γιορτή της μητέρας στη Γαλλία και με αυτή την αφορμή η εντυπωσιακή ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία των θυγατέρων της στην οποία τις βλέπουμε να μοιράζονται μια τρυφερή αγκαλιά όταν ήταν παιδάκια ακόμη.

«Deva, Leoni. Η χαρά μου», γράφει στη λεζάντα πλάι σε πολλές καρδούλες η Monica ενώ εύχεται χρο΄νια πολλά σε όλες τις μανούλες.

{https://www.instagram.com/p/C7a_L4Xg6kE/}

Ως προς τα προσωπικά της, η 59χρονη ντίβα βρίσκεται σε σχέση με τον σκηνοθέτη Tim Burton τον τελευταίο χρόνο και δεν κρύβει την ευτυχία της.

Όσο για τον «πρώην» και πατέρα των κοριτσιών; Ο Vincent Cassel παντρεύτηκε ξανά την κατά 30 χρόνια μικρότερή του Tina Kunakey και έκαναν μαζί μια κόρη, την οποία ονόμασαν Amazonie, όμως χώρισαν ξαφνικά το 2023.

Σήμερα ο 57χρονος ηθοποιός έχει σχέση με την επίσης εντυπωσιακή Nara Battista με την οποία περπάτησαν μαζί και στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

{https://www.instagram.com/p/C7Zkq-PKb1z/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.05.2024 - 14:31