Monica Bellucci - Heidi Klum: Καμαρώνουν τις κόρες τους στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana [photos]

30.08.2021
Monica Bellucci - Heidi Klum: Καμαρώνουν τις κόρες τους στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana [photos]
Η νέα γενιά σε δυναμικό ξεκίνημα.

Το Alta Moda show των Dolce & Gabbana που παρουσιάστηκε στη Βενετία το βράδυ της Κυριακής κέρδισε τα βλέμματα όλου του κόσμου της μόδας -και όχι μόνο- για πολλούς λόγους.

Αρχικά ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε επίδειξη μόδας στην ιστορική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Στη συνέχεια, η συλλογή ήταν άκρως εντυπωσιακή καθώς συνδύαζε στοιχεία από κοστούμια όπερας αλλά και από το διάσημο βενετσιάνικο καρναβάλι και, τέλος, τεράστιο ενδιαφέρον είχαν τα μοντέλα -δύο από αυτά, ιδιαίτερα! Και μία εμφάνιση bonus που ξεχώρισε!

Ξεκινάμε από τη Leni Klum, τη 17χρονη κόρη της Heidi η οποία περπάτησε στην πασαρέλα έχοντας πάντα τη μαμά της να μεταδίδει τα πάντα σε... απευθείας μετάδοση μέσω social media.

Η Leni έχει ξεκινήσει την καριέρα της στο Modelling έχοντας τη μαμά Heidi "φύλακα άγγελο" στο πλευρό της. Τα μηνύματα είναι θετικά. Αναμένονται νεότερα. Πάντως, δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε το πόσο απίθανη είναι η Heidi η ίδια, που στα 48 της χρόνια, δεν έχει απολύτως τίποτα να ζηλέψει από τα μοντέλα που έχουν τη μισή (και πολύ λέμε) ηλικία της.

Μετά τη Leni Klum, λοιπόν, ο φακός εστίασε στην Deva Cassel. Η 16χρονη κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel ανήκει ήδη στην ομάδα των Dolce & Gabbana καθώς έχει πρωταγωνιστήσει -μεταξύ άλλων- σε καμπάνια για άρωμά τους.

Περπάτησε κι αυτή, λοιπόν στην πασαρέλα της Βενετίας και είχε κι εκείνη τη διάσημη μητέρα της στο πλευρό της... Με μεγάλο καμάρι και η Monica!

Και φυσικά, η βραδιά δεν θα ήταν η ίδια χωρίς τη μία και μοναδική JLo! Η Jennifer Lopez άφησε για λίγο τον αγαπημένο της Ben Affleck και "πετάχτηκε" μέχρι την Ιταλία, φόρεσε αυτό που το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνη, προκάλεσε "σεισμό" και επέστρεψε στη βάση της. Θεά... Ιδού: