Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή σε βραδινή έξοδο λίγο πριν γεννήσει - Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

12.01.2024
Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή σε βραδινή έξοδο λίγο πριν γεννήσει - Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά
Photo: NDP Photo Agency
Σε live που έκανε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας ο Λάμπης Λιβιεράτος εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/1/2024) η Κατερίνα Στικούδη και, όπως ήταν φυσικό, τα φώτα ήταν όλα στραμμένα επάνω της.

Σε λίγο καιρό μπαίνει στον μήνα της η Κατερίνα Στικούδη και λίγο πριν γεννήσει τον δεύτερο γιο της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, η τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο.

Το Live του Λάμπη Λιβιεράτου που πραγματοποιήθηκε σε εστιατόρειο της Αθήνας πήγε να παρακολουθήσει η Κατερίνα Στικούδη και τα φλας άστραψαν ειδικά λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της.

Για την περίσταση η Κατερίνα φόρεσε ένα baby pink μάξι, ελαστικό φόρεμα με γούνα τόσο στους ώμους, όσο και στο καπέλο της ενώ τα τεράστια σκουλαρίκια με το 2024 όπως και τα μαύρα γυαλιά της με στρας τραβούσαν το βλέμμα!

1-2_3.jpg

Μία λεπτομέρεια, όμως, μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και αφορά στα παπούτσια που επέλεξε καθώς, μπορεί να παραμε΄νει σούπερ δραστήρια η μέλλουσα μανούλα όμως παραμένει μία ανάσα πριν από τον τοκετό, οπότε τα sneakers ήταν η πιο αρμόζουσα επιλογή!

2-1_4.jpg

«Την Πρωτοχρονιά τα πέρασα ωραία και οικογενειακά, ζεστά, χαλαρά ξεκούραστα. Το φλουρί το κέρδισα εγώ μαζί με τον άντρα μου και στη δεύτερη που κόψαμε πάλι εγώ», είπε, μεταξύ άλλων στις κάμερες η Κατερίνα Στικούδη ενώ παραδέχτηκε ότι είναι εκείνη που ντύνεται Άι Βασίλης για τον γιο της. «Ειδικά τώρα μου ταιριάζει πάρα πολύ. Είμαι έτοιμη, δεν χρειάζεται να βάλω και μαξιλάρι μπροστά. Με λίγα μουσάκια, μια χαρά», είπε συγκεκριμένα ενώ αποκάλυψε πως σε λίγες ημέρες μπαίνει στον μήνα της.

«Νιώθω ενθουσιασμό, περιμένω πώς και πώς να έρθει κοντά μας, να είναι γερός και να κάνουμε όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που περιμένουμε να ζήσουμε μαζί του», συνέχισε μιλώντας για τον δεύτερο γιο που περιμένει, ενώ για τα σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της, δήλωσε πως πρόκειται για αδιάκριτες ερωτήσεις που δεν πρέπει να γίνονται.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.01.2024 - 16:13