Πέθανε η Sinéad O' Connor ενάμιση χρόνο μετά την αυτοκτονία του γιου της

26.07.2023
Πέθανε η Sinéad O' Connor ενάμιση χρόνο μετά την αυτοκτονία του γιου της
Σε ηλικία 56 ετών και έχοντας περάσει πάρα πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, η θρυλική, ιρλανδή τραγουδίστρια Sinéad O' Connor έφυγε από τη ζωή, ακολουθω΄ντας τον γιο της, τον χαμό του οποίου δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει.

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσαν με δήλωση που εξέδωσαν στα ΜΜΕ μέλη της οικογένειας της Sinéad O’Connor. «Με μεγάλη μας λύπη ενημερώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Sinéad», διαβάζουμε στην ανακοίνωση. «Η οικογένεια και οι φίλοι της είναι καταρρακωμένοι και ζητούν ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», συνεχίζει.

Σύμφωνα με τους Irish Times, η O’Connor πέθανε την Τετάρτη 26/7/2023, χωρίς όμως να δίνει επιπλέον πληροφορίες. Από την πλευρά του εκπροσώπου της τραγουδίστριας, επίσης, δεν υπήρξε κάποιο επιπλέον σχόλιο.

{https://www.instagram.com/p/BGQzCrgj7c-/}

Η O’Connor, άφησε πίσως της τρία παιδιά, ενώ έχασε ένα τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 17χρονος Shane, στον οποίο, μάλιστα είχε ιδιαίτερη αδυναμία αυτοκτόνησε το περασμένο Ιανουάριο.

Ο Shane, όπως, εξάλλου και η διάσημη μητέρα του για πολλα΄ χρόνια, αντιμετώπιζε προβλήματα και νοσηλευόταν σε κάποιο ίδρυμα προκειμένου να τιθασεύσει τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε. Εκείνος, όμως βρήκε κάποιον τρόπο να δραπετεύεσει και δύο μέρες μετά βρέθηκε νεκρός.

«Ο όμορφος γιος μου, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να βάλει τέλος τον επίγειο αγώνα του σήμερα και βρίσκεται πια με τον Θεό. Μακάρι να ηρεμήσει εν ειρήνη και μακάρι κανείς να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου. Σ' αγαπώ τόσο πολύ. Ας έχεις γαληνέψει», είχε γράψει τότε η Sinéad, η οποία είχε επίσης προσπαθήσει στο παρελθόν να βάλει τέλος στη δική της ζωή.

Μην μπορώντας να αντιμετωπίσει τη θλίψη, η μητέρα του ακύρωσε όλες τις συναυλίες για το 2022 καθώς η υγεία της, σε όλα τα επίπεδα ήταν πολύ εύθραυστη.

Τελικά, δεν άντεξε! Τώρα, μαμά και γιος είναι ξανά μαζί.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Sinéad O’Connor μέχρι σήμερα παραμένει το εμβληματικό «Nothing Compares to You» του 1990.

{https://www.youtube.com/watch?v=0-EF60neguk}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.07.2023 - 22:04