Ο Νίκος Αλιάγας με μαλλί.... λασπωτήρα σε φωτογραφία του 1986

21.07.2023
Ο Νίκος Αλιάγας με μαλλί.... λασπωτήρα σε φωτογραφία του 1986
Photo: NDP Photo Agency
«Βουτιά» στο χθες του έκανε ο Νίκος Αλιάγας, όπως φαίνεται, και μοιράστηκε μία απίθανη φωτογραφία του μέσω social media.

Συχνά μοιράζεται εικόνες από την προσωπική του ζωή ο Νίκος Αλιάγας και αυτή τη φορά οι αναμνήσεις τον γύρισαν πολύ πίσω, 36 χρόνια συγκεκριμένα, και, φυσικά, στη γενέτειρά του, το Μεσολόγγι.

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του 1986 μοιράστηκε ο Έλληνας φωτογράφος και παρουσιαστής και εμείς «σταθήκαμε» (μοιραία) στο κούρεμά του. Και επειδή τα λόγια είναι περιττά ιδού το κλικ.

aliagas1.jpg

Mullet το λένε τώρα το εν λόγω κούρεμα. «Λασπωτήρα» το λέγαμε εμείς τότε. Και για όσους μπορεί αυτή να είναι μια άγνωστη λέξη δίνουμε και την εξήγηση καθότι λασπωτήρας ήταν το προστατευτικό που είχαν τα μηχανάκια (παπάκια κυρίως εκείνη την εποχή) κάτω από την πινακίδα, επάνω από τη ρόδα για να μη λερώνει με λάσπη ο αναβάτης. Και τώρα υπάρχει το συγκεκριμένο κομμάτι στις μηχανές όμως το υλικό έχει αλλάξει. Τότε ήταν ένα σκληρό πλαστικό που «έπαιζε» με τον αέρα, εξ ου και εύλογος συνειρμός!

Η συγκλονιστική φωτογραφία του Νίκου Αλιάγα έξω από τη φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων!

Ασχέτως με το πώς φαίνεται ή ακούγεται εν έτει 2023, πάντως, υπήρξε πολύ... trendy για πολύ καιρό. Και, όπως ΄ηταν φυσικό, ένας όμορφος και, προφανώς, μοντέρνος νεαρός όπως ήταν ο Νίκος Αλιάγας θα ακολουθούσε το trend. Στο ίδιο μήκος κύμματος και η χρυσή αλυσίδα στον λαιμό.

Σε επόμενο story είδαμε καιμία πιο πρόσφατη φωτογραφία του δημοσιογράφου σε μια πόζα που φανερώνει πως ο χρόνος του έχει φερθεί πάρα πολύ καλά! Γοητευτικότατος και με μεγα΄λη φωτογένεια ο Νίκος Αλιάγας σε ρόλο μοντέλου, ενώ, όπως έχει παραδεχτεί τελευταία, απολαμβάνει περισσότερο αυτόν πίσω από την κάμερα!

aliagas2.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 21.07.2023 - 17:29