Ο Chris Hemsworth έχει τη Μύκονο κορώνα στο κεφάλι του - Η ξεχωριστή μέρα που γιόρτασε η οικογένεια στην Ελλάδα

07.07.2023
Ο Chris Hemsworth έχει τη Μύκονο κορώνα στο κεφάλι του - Η ξεχωριστή μέρα που γιόρτασε η οικογένεια στην Ελλάδα
Οι εικόνες των αδελφών Hemsworth με τον Matt Damon και τα ταίρια τους να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων έκαναν τον γύρο του διαδικτύου πρόσφατα, όμως τώρα μαθαίνουμε κα΄τι πολύ ιδιαίτερο για αυτή τη διάσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε ότι ο Matt Damon με τη σύζυγό του Luciana, τον Liam και τον Chris Hemsworth με μια μεγάλη παρέα βρέθηκαν στη Μύκονο όπου και απόλαυσαν τις ομορφιές, αλλά και τις γεύσεις του νησιού.

Αφού έφυγαν από εκεί, ο κινηματογραφικός Thor θέλησε να μοιραστεί κομμάτια από τις μέρες του στην Ελλάδα και μέσα από αυτά να ευχηθεί χρόνια πολλά τον πατέρα του, Craig τον οποίο λατρεύει, θαυμάζει και δεν το κρύβει.

"Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον πιο σπουδαίο άντρα που γνωρίζω! Τον ήρωά μου, τον μέντορά μου, την έμπνευσή μου", γράφει στη λεζάντα ο 39χρονος σταρ και στο πρώτο βίντεο που μοιράστηκε βλέπουμε τον εορτάζοντα να σβήνει την τούρτα του στην αγκαλία του μικρότερου γιου του, Liam, έχοντας δίπλα του τη μεγαλύτερη παρέα σε εστιατόριο της Μυκόνου, όπου έφαγαν πολλές μέρες από τις μέρες της διαμονής τους στο νησί.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον Liam και τον Chris αγκαλιά με τον πατέρα τους και τη μητέρα τους, την οποία πολύ συχνά "αποθεώνουν" και μέσω social media.

snapinsta.app_358109206_18378801103002645_7079130964047095169_n_1080.jpg

Ο τρίτος τους αδελφός, Luke δεν ήταν μαζί του στο ταξίδι αυτό, όμως ο Chris τον συμπεριέλαβε στην ανάρτηση με μια οικογενειακή φωτογραφία από παλιότερη γιορτή.

1_21.jpg

Επιστρέφοντας στην ανάρτηση, ο Chris Hemworth μπορεί να μην αναφέρθηκε στη χώρα μας όπως έκανε πριν από λίγο η Dua Lipa, η οποία βρίσκεται στη Σίφνο, όμως τα είπε όλα με μια φωτογραφία που μοιράστηκε.

Ένα καπέλο που γράφει Mykonos φόρεσεσ ο ηθοποιός και καμάρωσε ιδιαίτερα στο Instagram με τα σχόλια να έρχονται με πολλές ευχές αλλά και απορίες καθώς δεν ήταν λίγοι οι followers που μπέρδεψαν τον Craig Hemsworth με τον... Joe Biden!

chirs_1.jpg

Για την ιστορία, πάντως, δεν ήταν λίγοι οι followers που μαζί με τα χρόνια πολλά στον μπαμπά Hemsworth έδιναν σ' εκείνον και τη σύζυγό του "συγχαρητήρια" για τα γονίδια που κληροδότησαν στ' αγόρια τους! Και δεν έχουν κι άδικο, εδώ που τα λέμε!

{https://www.instagram.com/p/CuXlLRfBmZK/}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.07.2023 - 17:03