Καίτη Γαρμπή: Το συγκινητικό "αντίο" στον Γιάννη Φλωρινιώτη - "Ήσουν, είσαι και θα είσαι μεγάλη φίρμα και, όχι, δεν πειράζει"

06.06.2023
Η Καίτη Γαρμπή (αριστερά) με την αδελφή της, Λιάνα, και τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος τις βοήθησε πολύ στα πρώτα τους βήματα
Η Καίτη Γαρμπή (αριστερά) με την αδελφή της, Λιάνα, και τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος τις βοήθησε πολύ στα πρώτα τους βήματα
Η είδηση για τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη είναι ακόμη νωπή στ' αυτιά μας και το διαδίκτυο γεμίζει από φωτογραφίες του, αναμνήσεις και "αντίο" από τους απανταχού θαυμαστές, συνεργάτες και φίλους. Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή ξεχωρίζει, βάσει της προϊστορίας τους

Η Καίτη Γαρμπή μπορεί να είναι αυτή που είναι σήμερα, όμως δεν ξεχνά ποτέ από πού και πώς ξεκίνησε. Εκεί, στην αρχή, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα τη δεκατία του '80 μαζί με την αδελφή της, Λιάνα, εντάχθηκαν στο μπαλέτο του Γιάννη Φλωρινιώτη κάνοντας χορεύτικά και φωνητικά για εκείνον. Στη φωτογραφία η Καίτη κάτω δεξιά και η Λιανα κάτω αριστερά.

{https://www.instagram.com/p/40hwV8sYfR/}

Ιδού και δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα των τότε επιτυχιών και ναι, η Καιτούλα είναι η ξανθιά κοπελίτσα στα δεξιά του!

{https://www.youtube.com/watch?v=pA7RXWjccjg}

{https://www.youtube.com/watch?v=mKfDJqMNUB4}

Αμέσως μόλις έμαθε τα δυσάρεστα λοιπόν, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να αποχαιρετη΄σει τον δικό της άνθρωπο δημόσια με ένα story και ένα σταθερό ποστ.

Γιάννης Φλωρινιώτης: Δείτε για πρώτη φορά το πραγματικό του πρόσωπο δίχως μακιγιάζ και πλαστικές! [Photos]

"Με θλίψη ενημερώθηκα γαι τον θάνατο του πολυαγαπημένου μου Γιάννη Φλωρινιώτη", γράφει η Καίτη στο story της, υπενθυμίζοντας πως εκείνος υπήρξε για την ίδια και την αδελφή της μεγάλος δάσκαλος. "Ήταν ένας λαμπρός καλλιτέχνης λαμπερός, γεμάτος πα΄θος για τη δουλειά του, ακούραστος, πρωτοπόρος, πολύ μπροστάαπό την εποχή του και ένας καλόψυχος και γλυκός άνθρωπος", συνεχίζει η τραγουδίστρια και ολοκληρώνει παραφράζοντας μια από τις μεγάλες επιτυχίες του.

"Γιάννη μου, ήσουν, είσαι και θα είσαι μεγάλη φίρμα και όχι, δεν πειράζει"

φλωρινιωτης.jpg

Στο σταθερό ποστ η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες από εκείνη την εποχή και στη λεζάντα διαβάζουμε: "Πειράζει που ήσουν, είσαι και θα είσαι μεγάλη φίρμα; Όχι! Δεν πειράζει!💔"

{https://www.instagram.com/p/CtKTuKmgKkh/}

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στις 6/6/2023 ύστερα από μια σύντομη νοσηλεία με πνευμονικό οίδημα.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.06.2023 - 23:21