Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Ρομαντικές στιγμές σε βραδινή έξοδο στη Νέα Υόρκη

22.05.2023
Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Ρομαντικές στιγμές σε βραδινή έξοδο στη Νέα Υόρκη
Για συναυλίες στην Αμερική βρίσκεται αυτό τον καιρό η Έλενα Παπαρίζου και τη συνοδεύει ο σύζυγός της, με τον οποίο διασκέδασαν σε βραδικό κέντρο όπου οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν να διασκεδάζουν με τις καρδιές τους.

Στο Mellrose Ballroom "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη οι οποίοι έδειχναν να διασκεδάζουν πολύ. Οι δυο τους τραγούδησαν, πόζαραν για selfies και απαθανατίστηκαν σε τρυφερές στιγμές!

4537_elena_paparizoy_andreas_kapsalis_2942023-1.jpg

Έλενα Παπαρίζου: "Προς το παρόν κάνω baby botox, ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω"

4433_andreas_kapsalis_elena_paparizoy_2942023-1.jpg

Μιλά πάντα με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύζυγό της η Έλενα Παπαρίζου και δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι τον συμβουλεύεται και στα επαγγελματικά της. "Ειδικά όταν προβληματίζομαι επειδή έχει έναν άλλο τρόπο που σκέφτεται, μια ορθή λογική και προσέγγιση για τα πράγματα”, είχε πει μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά σε παλιότερη συνέντευξη εξηγώντας πως “Εμένα σαν καλλιτέχνη με πιάνουν τα καλλιτεχνικά μου, τα ευαίσθητα και οι τρέλες μου και είναι ωραία να μου λέει πως ένα και ένα κάνουν δύο”.

4435_andreas_kapsalis_elena_paparizoy_2942023-1.jpg

Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζουν ως ζευγάρι, είχε αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη η Έλενα Παπαρίζου είναι αυτή που να προσαρμοστούν ως προς τα ωράρια, γιατί στο σπίτι άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει."Εκεί δεν είμαι η Παπαρίζου. Είμαι η Έλενα" είπε η τραγουδίστρια εκφράζοντας την ευχή και την ελπίδα να "ζήσουν οι δυο τους όλη τους τη ζωή μαζί", ενώ τονίζοντας πως η σχέση χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια καθημερινά ξεκαθάρισε, συγκινητικά, πως “Πάντα θα τον αγαπάω αυτό τον άνθρωπο, πραγματικά. Το έχω πει ξανά, αλλά πραγματικά το εννοώ, να είναι καλά η οικογένεια και το περιβάλλον του που δημιούργησαν και έπλασαν αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο”.

Παπαρίζου - Καψάλης: Η απάντηση της τραγουδίστριας στις φήμες περί χωρισμού! [Video]

4462_andreas_kapsalis_elena_paparizoy_2942023-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 22.05.2023 - 16:04