5 διάσημα ζευγάρια που έγιναν πρώτη φορά γονείς το 2022

04.01.2023
5 διάσημα ζευγάρια που έγιναν πρώτη φορά γονείς το 2022
H πρώτη φορά που γίνεσαι γονιός είναι μια από εκείνες τις σπάνιες στιγμές που αλλάζουν τη ζωή και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά σου και τις αναμνήσεις σου. Και σήμερα, με τα social media, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις την τεράστια χαρά σου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και λέξεις που περιγράφουν την αρχή του γονεϊκού σου ταξιδιού. Και από αυτό δεν μπορούν να λείψουν οι διάσημοι, που τη χρονιά που μας πέρασε έγιναν μαμάδες και μπαμπάδες και μοιράστηκαν την ευτυχία τους μαζί με εκατομμύρια θαυμαστές τους, υπενθυμίζοντάς μας ότι η γονεϊκότητα είναι μια ασύγκριτη ευλογία.

Nick Jonas και Priyanka Chopra

Η 40χρονη Priyanka Chopra και ο 30χρονος Nick Jonas, έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2022, αφού καλωσόρισαν την κόρη τους, Malti, μέσω παρένθετης μητέρας. Η Malti Marie έπρεπε να περάσει τις πρώτες εκατό μέρες της στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, αλλά πήγε σπίτι με τους στοργικούς γονείς της τον Μάιο.

Την Ημέρα της Μητέρας, η νέα μαμά μοιράστηκε τη χαρά της για αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής της με τον σύζυγό της, αφιερώνοντάς του αυτά τα γλυκά λόγια: «Δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο θα προτιμούσα να το κάνω αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες μαμά @nickjonas Σ'αγαπώ ❤️».

Jennifer Lawrence

Η 32χρονη ηθοποιός καλωσόρισε τον Φεβρουάριο του 2022 το αγοράκι της, Cy, με τον σύζυγό της Cooke Maroney. Μιλώντας για την εμπειρία της ως νέα μητέρα, η Lawrence εξήγησε: «Το πρωί μετά τη γέννα, ένιωσα ότι όλη μου η ζωή είχε ξεκινήσει από την αρχή. ... Είπα “Τώρα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου”. Απλώς στάθηκα και κοίταξα. Ήμουν τόσο ερωτευμένη».

Rihanna

Η 34χρονη τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 13 Μαΐου αποκτώντας ένα αγόρι με τον φίλο της, τον ράπερ ASAP Rocky. Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο του 2022.

Maria Sharapova

Η 35χρονη σταρ του τένις Maria Sharapova καλωσόρισε την 1η Ιουλίου το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της. Μιλώντας για τη χαρά της, η Sharapova έγραψε: «Το πιο όμορφο, προκλητικό και ικανοποιητικό δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει η μικρή μας οικογένεια».

Ashley Greene

Η 35χρονη ηθοποιός του Twilight γέννησε το πρώτο της παιδί τον Σεπτέμβριο του 2022. Έκανε την ανακοίνωση στο Instagram δημοσιεύοντας μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του χεριού του νεογέννητου μωρού της, με τη λεζάντα «Και κάπως έτσι — όλα άλλαξαν. Σε μια στιγμή ήρθες στον κόσμο μας και όλα τα άλλα έσβησαν».