Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Shakira μετά την απιστία του Pique

03.01.2023
Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Shakira μετά την απιστία του Pique
Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στο Instagram που φαίνεται να απευθύνεται σε όσα συνέβησαν με τον πρώην σύντροφό της

Μέσω Instagram, η Shakira έκανε μια ανάρτηση στην οποία κάνει έναν απολογισμό του τι συνέβη τη χρονιά του χωρισμού τους και μιλά για το μέλλον.

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο Jeremy Renner ύστερα από ατύχημα στο χιόνι

"Αν και οι πληγές μας παραμένουν ανοιχτές αυτή τη νέα χρονιά, ο χρόνος έχει τα χέρια ενός χειρουργού. Ακόμα κι αν κάποιος μας πρόδωσε, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε. Μπροστά στην περιφρόνηση, συνεχίστε να εκτιμάτε τον εαυτό σας", αναφέρει το μήνυμα.

"Γιατί υπάρχουν περισσότεροι καλοί παρά απρεπείς. Περισσότερο συμπονετικοί παρά νωθροί. Λιγότεροι φεύγουν και περισσότεροι που μένουν δίπλα μας. Τα δάκρυά μας δεν είναι χαμένα, ποτίζουν το πένθος εκεί που θα γεννηθεί το μέλλον και μας κάνουν περισσότερους ανθρώπινους, ώστε εν μέσω ραγίσματος να συνεχίσουμε να αγαπάμε", πρόσθεσε.

Πέθανε η Vivienne Westwood - Θρηνεί ο κόσμος της μόδας

Ήταν το μήνυμα για τον Gerard Pique;
Ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας θα μπορούσε να αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα που σχετίζεται με την επιμέλεια του Milan και του Sasha. Όπως έχει γίνει γνωστό, πριν τις 5 Ιανουαρίου θα είναι η προγραμματισμένη ώρα για τη μετακόμιση, ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Shakira ελπίζει ότι τα παιδιά της είναι ήδη στο Μαϊάμι, ώστε να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν συντομότερα στο νέο τους κέντρο σπουδών, κάτι που ο Pique δεν έχει δει με καλά μάτια, αφού περίμενε να περάσει τις γιορτές με τα παιδιά του. Οι δικηγόροι είναι εκείνοι οι οποίοι θα διαπραγματεύονται «αντίστροφα» για να καταλήξουν σε μια συμφωνία που να ικανοποιεί τόσο τη Shakira όσο και τον Pique.