Charlbi Dean: Επιβεβαιώθηκε η αιτία θανάτου της νεαρής ηθοποιού

22.12.2022
Charlbi Dean: Επιβεβαιώθηκε η αιτία θανάτου της νεαρής ηθοποιού
Η επιβεβαίωσε ήρθε από έναν ιατροδικαστή στης Νέα Υόρκη

Η αιτία θανάτου της Charlbi Dean προσδιορίστηκε από έναν ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης. Η ηθοποιός του "Triangle of Sadness" –– της οποίας το πλήρες όνομα είναι Charlbi Dean Kriek–– πέθανε από μια απρόσμενη και ξαφνική ασθένεια τον Αύγουστο. Ήταν 32 χρονών και εκείνη την εποχή, δεν είχε προσδιοριστεί η αιτία θανάτου της.

Η Amber Heard ήρθε σε συμβιβασμό με τον Johnny Depp μετά τη δικαστική τους διαμάχη

Ένας εκπρόσωπος του Γραφείου του Chief Medical Examiner της πόλης της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι πέθανε από βακτηριακή σήψη. Η σήψη "ήταν μια επιπλοκή από ασπληνία (απουσία σπλήνας) λόγω "απομακρυσμένου αμβλύ τραύματος στον κορμό της". Ο θάνατος της Νοτιοαφρικανής ηθοποιού κρίθηκε ως ατύχημα. Η βακτηριακή της σήψη προκλήθηκε αφού μολύνθηκε με ένα βακτήριο γνωστό ως Capnocytophaga. Ενώ η μόλυνση είναι σπάνια, υπάρχουν διάφορα είδη Capnocytophaga που αναπτύσσονται στο στόμα των ανθρώπων και τα οποία υπάρχουν επίσης στο στόμα σκύλων και γατών. Τα άτομα με αυτοάνοσα προβλήματα και χωρίς σπλήνα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ένα δάγκωμα ζώου ή γλείψιμο ευθύνεται για τις μολύνσεις του μοντέλου καθώς ο ιατροδικαστής δεν έχει δημοσιοποιήσει την πλήρη αυτοψία της.

Μέρες μετά τον θάνατό της, ο αδερφός της, Alex Jacobs είπε στο Rolling Stone ότι ο ξαφνικός θάνατός της στη Νέα Υόρκη συνέβη αφού άρχισε να εμφανίζει «μικρά» συμπτώματα και σύντομα ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της, Luke Volker, να τη μεταφέρει σε ένα δωμάτιο έκτακτης ανάγκης. Πέθανε λίγες ώρες αργότερα. «Αυτό συνέβη κυριολεκτικά μέσα σε μια μέρα: να έχει πονοκέφαλο, να κοιμάται, να ξυπνάει το αγόρι της και να λέει σε παρακαλώ πάρε με στο νοσοκομείο», είπε ο Jacobs. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Dean ενεπλάκη σε ένα «πολύ, πολύ άσχημο αυτοκινητιστικό δυστύχημα» γύρω στο 2009, μετά το οποίο οι γιατροί της αφαίρεσαν τη σπλήνα. Στο ατύχημα υπέστη επίσης σπασμένα πλευρά και σπάσιμο στην πλάτη, σύμφωνα με τον αδερφό της.

Tom Cruise: Λέει "ευχαριστώ" στους fans κάνοντας ελεύθερη πτώση και προκαλεί ίλιγγο -στην κυριολεξία

Ο Volker θρήνησε το θάνατο της αρραβωνιαστικάς του στο Instagram σε ένα σύντομο βίντεο για να δείξει την εκτίμηση για τα μηνύματα που έλαβε μετά την είδηση. «Γεια σε όλους. Ήθελα απλώς να δημοσιεύσω μια φωτογραφία της Charlbi, αλλά είναι λίγο δύσκολο. Και απλά ήθελα να σας ενημερώσω ότι βλέπω όλα τα μηνύματά σας, όλη την αγάπη, και το εκτιμώ. Πραγματικά. Απλώς δεν μπορώ να σας απαντήσω αυτή τη στιγμή. Αλλά σας ευχαριστώ, παιδιά. Το εκτιμώ. Σας αγαπώ».