Julianne Moore: Στα 62 της χρόνια αποκαλύπτει τα 5 μυστικά της που την κάνουν να φαίνεται τόσο λαμπερή

23.12.2022
Julianne Moore: Στα 62 της χρόνια αποκαλύπτει τα 5 μυστικά της που την κάνουν να φαίνεται τόσο λαμπερή
Η Julianne Moore αποδεικνύει ότι μπορούμε να έχουμε μια υγιή λάμψη και ένα φρέσκο πρόσωπο σε οποιαδήποτε ηλικία, επειδή το κλειδί για την ομορφιά βρίσκεται στη στάση μας απέναντι στη ζωή, στην αυτοπειθαρχία και στον απέρριτο τρόπο ζωής. Και αντί να προσπαθεί να σβήσει ή να αντιστρέψει τα σημάδια που αφήνουν τα χρόνια στο σώμα της, αυτή η πανέμορφη μητέρα δύο παιδιών αποφάσισε στα 62 της χρόνια να δει τη γήρανση από διαφορετική οπτική γωνία. Και η φιλοσοφία της ζωής της μας έκανε να την εκτιμήσουμε ακόμα περισσότερο.

Αυτό που δεν αλλάζει ποτέ είναι η υγιεινή ρουτίνα της

Η καθημερινή ρουτίνα της Julianne δεν φαίνεται τόσο περίπλοκη ή δεν είναι αδύνατο να ακολουθηθεί. Και σαφώς λειτουργεί αν δούμε πόσο λαμπερή είναι. Η ίδια μοιράστηκε ότι το πρωί της ξεκινά με δύο τεράστια ποτήρια νερό, στο οποίο προσθέτει μερικές σταγόνες χλωροφύλλη γιατί πιστεύει ότι κάνει καλό στο δέρμα.

Και για να ηρεμήσει το δέρμα της, η Μoore προσπαθεί να κάνει δύο μπάνια με άλατα, ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Η σταρ φροντίζει επίσης να κοιμάται αρκετά. Σημείωσε, «Πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι ο ιδανικός κύκλος ύπνου μου είναι από τα μεσάνυχτα έως τις 8. Όταν μπορώ να το κάνω αυτό, νιώθω φανταστικά».

Της αρέσει να είναι φυσική όσο περισσότερο μπορεί

Αν και φοράει μακιγιάζ όταν παρευρίσκεται στις λαμπερές εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί, η Μoore αποκάλυψε ότι προσπαθεί να μένει χωρίς μακιγιάζ όσο περισσότερο γίνεται στην καθημερινότητά της. Σημείωσε, «Δεν φοράω ποτέ μακιγιάζ παρά μόνο όταν είμαι στην τηλεόραση».

Eπίσης, συμβουλεύει την 20χρονη κόρη της Liv να αποφεύγει το βαρύ μακιγιάζ. Εξήγησε, «Η ιδέα ότι θέλεις να δεις το άτομο κάτω από όλο αυτό το μακιγιάζ, είναι ένα πράγμα που μεταφέρω στην κόρη μου».

Λέει επίσης στην κόρη της να αποφεύγει να βγάζει τα φρύδια της, ένα λάθος που η σταρ μετανιώνει που έκανε στα νιάτα της. Παραδέχτηκε: «Το μόνο πράγμα που λέω πάντα είναι να μην αγγίζει τα φρύδια της. Μην καταστρέφετε τα φρύδια σας όπως έκανα εγώ και αμέτρητες άλλες γυναίκες που ξέρω».

Η make up artist της Julianne Moore πετάει από το νεσεσέρ μας το μαύρο μολύβι ματιών και ιδού ο λόγος

Λατρεύει τις συνεδρίες γιόγκα

Η ηθοποιός εξήγησε ότι προσπαθεί να παραμείνει ενεργή όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά δεν της έρχονται φυσικά όλες οι σωματικές δραστηριότητες, όπως σε πολλές από εμάς. Σημείωσε, «Νιώθω ότι μάλλον θα έπρεπε να αρχίσω να σηκώνω βάρη ξανά, αλλά το βαριέμαι πολύ». Πρόσθεσε επίσης, «Κάποτε έτρεχα, αλλά είναι πολύ σκληρό για τους γοφούς μου, οπότε τώρα περπατάω γρήγορα».

Η γιόγκα, από την άλλη πλευρά, είναι η αγαπημένη σωματική άσκηση της Moore για πολλά χρόνια. Εξήγησε, «Κάνω Ashtanga γιόγκα για πιθανώς 20 χρόνια». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είναι η μόνη μορφή άσκησης με την οποία έχω κολλήσει πραγματικά».

Το αντηλιακό είναι το απαραίτητο αντικείμενο της

Η Julianne εξήγησε, «Το αντηλιακό είναι το νούμερο ένα αντικείμενό μου. Το φοράω κάθε μέρα από τότε που ήμουν 23». Η σταρ προστατεύει το πορσελάνινο δέρμα της αποφεύγοντας τον ήλιο με κάθε κόστος. Αποκάλυψε ότι περπατά πάντα κάτω από σκιά. Ακόμα κι αν νιώθει το κρύο. Επίσης, δεν κάθεται ποτέ σε υπαίθρια τραπέζια σε εστιατόρια. Είπε, «Το συνηθίζεις και μετά δεν αντέχεις να είσαι στον ήλιο».

Λέει ένα μεγάλο «όχι» στις πλαστικές επεμβάσεις

Έχει εκφράσει τη γνώμη της κατά της πλαστικής χειρουργικής γιατί δεν πιστεύει πραγματικά στην αποτελεσματικότητά της. Η Moore παραδέχτηκε: «Μισώ να καταδικάζω τους ανθρώπους που το κάνουν, αλλά δεν πιστεύω ότι κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται καλύτεροι. Νομίζω ότι απλώς τους κάνει να φαίνονται σαν να έχουν κάνει κάτι στο πρόσωπό τους».

Στη συνέχεια σημείωσε, «Όταν κοιτάς κάποιον που έχει αλλοιωθεί το πρόσωπό του με κάποιο τρόπο, σου φαίνεται απλά παράξενο».